Acasă Blog Cât de greu e să-ți plătești colaboratorii la timp?

Cât de greu e să-ți plătești colaboratorii la timp?

243
0
banii împrumutați

Discutam cu un amic zilele trecute despre o problemă resimțită și de mine în ultimii ani, problemă care ia amploare din punctul meu de vedere. Omul spunea că a început să tragă de colaboratori să își ia banii cuveniți în urma prestării de diverse servicii. Și mie mi se mai întâmplă să fiu nevoit să trimit câte 2-3 mailuri spre anumiți oameni doar ca să-mi primesc banii pentru munca depusă în sfera content writing.

Nu știu, mi se pare că nivelul de seriozitate este din ce în ce mai scăzut în România și dacă lucrurile nu se schimbă, în următorii 10 ani cred că nimeni nu va mai deschide un business online, că va avea de furcă mereu cu colaboratorii. Nimic nu e mai nașpa decât să fii nevoit să tragi de X și de Y să-ți dea banii pe ce ai muncit. Eu unul nu aș putea niciodată să fac asta. Am un respect destul de vizibil pentru colaboratori atunci când aceștia există, nu aș putea niciodată să mă transform într-un nenorocit care muncește oamenii și nu-i plătește. Dacă într-adevăr m-aș lovi de situația asta în care nu aș avea posibilitatea să mai plătesc pe cineva, nu știu, m-aș împrumuta, aș vinde ceva din casă dar banii la om i-aș da mereu la timp. Așa cum el a avut grijă să presteze un anumit serviciu în timp util, așa și eu trebuie să-l plătesc.

Se pare că multă lume gândește fix pe dos și din păcate, așa ajung unii să renunțe la a mai lucra pe piața din România. Preferă să se chinuie pe internațional unde e mult mai greu de atras clienți dar măcar stau liniștiți că nu încearcă nimeni să-i tragă-n piept cu plata. Sunt și în străinătate neserioși, că pădure fără uscături nu există, dar nu la nivelul din România fraților… Aici nu se mai văd copacii buni de uscături.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here