Acasă Blog Veniți pe 28. Pe 31. Veniți marți

Veniți pe 28. Pe 31. Veniți marți

294
0
permis

Cel mai bine este să lucrezi la stat. De ce? Pentru că nu ai șefi care să te tragă la răspundere si nici cine știe responsabilități. Eu unul am simțit chestia asta atunci când am fost să ridic permisul de conducere suspendat de la Poliția Rutieră din Drobeta Turnu Severin. Pe lângă faptul că acel birou de la care se eliberează permise și certificate reținute are program doar două-trei ore pe zi, lucrurile nici măcar nu sunt luate în serios de către agenții instalați în acel birou.

De exemplu, mie mi-a fost suspendat permisul și mi-au spus pe data de 21 mai să vin pe 27 mai să-l ridic. Pe 21 expirase suspendarea. Am venit pe 31, nu pe data de 27 cum mi-au zis ei ca să fiu sigur că sunt toate actele în regulă și rezolvate. Evident, m-am dus la ghișeul deschis două ore pe zi și nu era nimic gata. Mi-au spus să vin marțea următoare după amiază, adică în ora 13-14.

M-am dus marți la acea oră și, să vezi și să nu crezi, iar nu erau actele gata. Ce acte? Trebuie să facă ei niște lucrări de finalizare și nu am înțeles niciodată de ce naiba te cheamă acolo dacă nu-și fac munca. Singurul răspuns este faptul că sunt niște bugetari fără șefi, cărora li se rupe frate.

Sunt ei între ei acolo și nu le zice nimeni nimic dacă nu-și fac treaba. Își bat joc de cetățeni punându-i pe drumuri degeaba. Am insistat un pic marți ca să se ducă la birouri unul dintre polițiștii care se ocupau de suspendări și treaba s-a rezolvat după o oră de așteptare. Asta e România frate, oamenii care nu produc niciodată nimic, bugetarii, își bat joc la maxim de cetățeni.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here