Acasă Blog Ură și dezinformare

Ură și dezinformare

170
0

Se spune că un popor dezbinat, în cadrul căruia oamenii se războiesc și se urăsc reciproc este foarte simplu de manipulat și de condus către anumite direcții. România este clar genul de țară care suferă de lipsă de unitate. Aici, oamenii sunt prea ocupați să se urască din motive destul de puerile precum apartenența politică, religioasă, aici oamenii se urăsc și pentru simplul fapt că unii țin cu steaua și alții cu Dinamo. E prea multă ură prostească în jur. De ce o numesc prostească? Pentru că este născută din nimic, din felul nostru egoist de a fi. Omul egoist clar urăște. Atât timp cât oamenii se urăsc degeaba, gratuit și fără un adevăr istoric la mijloc, țara asta nu va da niciodată înainte.

Și mai e o problemă cu dezinformarea. În ziua de azi nu mai există surse de informare credibile. Dacă asculți la un post de radio auzi o știre într-un fel, dacă o asculți la un alt post de radio o auzi fix pe dos. La fel și cu televiziunile care am impresia că au un plan bine stabilit din exterior să creeze mega confuzie. Acest val de dezinformare contribuie și mai mult la creșterea gradului de ură din poporul român.

În ziua de azi e suficient să spui că ai privit o emisiune pe Antena 3, că imediat o să se găsească 3-4 inși să te facă comunist și să te înjure. Dacă privești pe DIGI 24 la fel, vei fi catalogat drept spălat pe creier și vei fi înjurat că ții cu Kovesi și Iohannis. Oamenii din păcate nu mai înțeleg termenul de opinie diferită și acest lucru se întâmplă din cauza urii, a prostiei, a dezinformărilor pe bandă rulantă.

E războiul românului contra românului.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here