Acasă Blog Unde să mai fug de românii prost crescuți?

Unde să mai fug de românii prost crescuți?

242
0

Azi noapte pe la ora 1 urlau manelele la o casă din vecini de zdrăngăneau geamurile. Da, noaptea la ora 1. Cât de nesimțit să fii frate să faci așa ceva? Cât de prost crescut? Nici măcar țăran dacă ești, din vârf de munte, tot nu faci asta că încep lupii să urle și realizezi că ceva nu e în regulă. La noi, în România noastră cea de toate zilele se poartă muzica la maxim în toiul nopții și alte mizerii de genul. Într-o societate mizerabilă nu avem cum să evităm asemenea gesturi mizerabile zic eu…

Și or să fie printre voi câțiva care vor spune că domne, să fiu un pic mai înțelegător că poate au avut oamenii nuntă. Și o să am și eu nuntă și o să fie și ei înțelegători. Nu frate, asta cu muzica noaptea că-i nuntă e cea mai mare dovadă de egoism posibilă. Păi deranjez un cartier întreg ca să mă veselesc doar eu? Ce idioțenie mai e și asta? Și nu, în niciun caz eu dacă aș face nuntă, nu aș ține paranghelia în oraș. M-aș duce frumos la un restaurant cum face toată lumea, cum e normal și firesc. Poate sunt oameni bolnavi în jur care au nevoie de odihnă sau oameni care au de mers la muncă a doua zi.

Cam asta e România, o țară în care fiecare e pentru el și atât. Fiecare se îngrijește doar de problemele sale și nu dă doi bani pe ale altora. Cred că românii au în ADN chestia asta cu miserupismul și cu nesimțirea. Când văd asemenea prost crescuți îmi vine să plec în lumea largă, să nu mai știu nimic de țara asta plină ochi de analfabeți și de cocalari.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here