Acasă Blog Tutorial anti muncă: bugetarii

Tutorial anti muncă: bugetarii

218
0
bugetarii

Hai că au atins bugetarii și apogeul în materie de ridicol. Oamenii care nu produc niciodată nimic, doar consumă, au reușit să stea acasă 4 zile din 7, într-o săptămână. Da, s-a întâmplat zilele trecute când au avut liber luni de Rusalii și vineri de 1 iunie. Așadar, iată cum reușește o țară care-i vai de capul ei, să stea așa paralizată din pricina zilelor libere aproape o săptămână întreagă.

Știu că vor venii unii care vor spune că „Domne, da stai că sunt țări în UE care au mai multe zile libere ca românii”. Da frate, corect, dar în țările acelea merg treburile, economia duduie, la noi în loc să tragă oamenii 7 zile din 7 ca să dea țara înainte, să iasă din sărăcie, la noi se mizează pe cât mai mult stat acasă. În acest caz, să nu se mai mire nimeni că suntem unde suntem din punct de vedere economic.

Și ce mi se pare de-a dreptul absurd este faptul că pe toți bugetarii îi auzi mereu că se plâng de salarii. Păi ce salarii vreți mă, când voi veniți la muncă 3 zile din 7? Ce salarii vreți când aveți program de lucru cu publicul 2-3 ore pe zi ca la biroul rutier din Severin, de unde se ridică permisele de conducere suspendate? Deci fraților, dacă nu vă place munca, faceți-vă bugetari.

Nu contează instituția, toate au program de lucru identic, fără ore suplimentare, maxim 8 ore pe zi în cel mai rău caz, în cel mai bun caz 2-3 ore pe zi. Și libere, câtă frunză câtă iarbă. Și fără șefi care să vă dea afară dacă nu vă faceți treaba și puneți cetățenii pe drum degeaba.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here