Acasă Blog Scosul câinelui pe trotuar la pișare și căcare

Scosul câinelui pe trotuar la pișare și căcare

163
0

Am asistat la un eveniment destul de neplăcut zilele acestea. Mi-a fost așa de scârbă, încât inițial nici nu voiam să scriu articolul. Ideea e în felul următor: eu am scris un articol mai demult prin care spuneam că am impresia că oamenii care locuiesc pe anumite străzi ale orașului, dimineața la prima oră deschid poarta la câine, să iasă afară să-și facă nevoile pe trotuar, să nu mai fie ei nevoiți să le strângă din curte. Ei bine, iată că am primit și confirmarea, văzută de mine personal, nu de alții.

Așadar, treceam prin dreptul unei case de pe Strada Traian, când, dintr-o dată aud scâncete și scrijelituri de gheară pe o poartă. Când ajung în dreptul porții, aceasta se deschide și cățelul o stuchește pe lângă mine cu viteza luminii. Inițial am crezut că are chef de plimbare și de alergat. În schimb, acesta se oprește în colțul trotuarului și trage o pișare soră cu moartea, ca la vacă frate, ziceai că nu se mai oprește. Na, că am avut dreptate și de data asta. Atât de nemernici sunt românii noștri și atât de putori, dar foarte rafinați în același timp. Lor nu le place să miroasă a căcat și a pișat de câine în casă, în curte.

Lasă, e mai bine să-l curețe cetățenii, să-l ia pe tălpi puțin câte puțin până nu mai rămâne nimic pe trotuar. Sau să-l spele ploaia. Să pută strada a hoit, nu deranjează pe nimeni, important curtea să fie ferită de pișați că căcați de câine. Mi-e scârbă de genul ăsta de oameni care nu au niciun fel de bun simț sau de scrupule. Dacă aș avea putere, aș băga la pușcărie pe tema asta.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here