Acasă Blog Nebunia caselor din Drobeta Turnu Severin

Nebunia caselor din Drobeta Turnu Severin

178
0
Nebunia caselor

M-a mâncat în fund ca pe maimuță să mă apuc să sun la câteva anunțuri puse prin ferestrele unor case din oraș pe care scria „De Vânzare”. Anunțurile erau acolo de când mă știu (primul semn că sunt șanse mari să aibă proprietari idioți), dar sunt genul de om care vrea să afle 100% care-i baiul. Ei bine, am sunat la două anunțuri, am dat peste doi proprietari mai mult decât interesanți.

Prima casă

Era o cocioabă ce avea nevoie de renovare la exterior, teren destul de puțin, două camere la stradă și alte două construite de proprietar prin fundul curții. A făcut omul socoteala și mi-a zis că sunt deci 4 camere, rezultă deci un preț corect de 95.000 de euro 😊))))))))))))))))))) Auzi mă la el, 2 camere vai de capul lor + alte două la dracu-n praznic, aproape 100.000 de euro. Păi e de înțeles de ce acel anunț e în fereastră de când eram eu pe la liceu, și să tot fie vreo 10-12 ani de atunci. În orașul foamei 100.000.

A doua casă

Aici situația e și mai ridicolă, dacă de la primul anunț am reușit să aflu măcar suprafețe și preț, la al doilea n-a fost chip. Când l-am întrebat de suprafață a zis că nu știe, că sunt două camere și o bucătărie și cam atât, despre preț nu a vrut pur și simplu să-mi spună. Ba din contră, m-a întrebat pe mine cât aș vrea să-i ofer, de cât dispun. Ați mai auzit voi așa ceva? După ce că nu știa mai nimic despre casa cu pricina, mă întreabă pe mine ce buget am, probabil să-mi ceară maxim.

Băi frate, e o nebunie totală cu casele în Severinul ăsta. Oamenii s-au obișnuit să ceară munți de bani pe niște cocini, ori pe niște camere ce trebuie renovate 100%.

BONUS – A treia casă – Aici nu am mai sunat, citiți și vedeți anunțul. E absolut halucinant.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here