Acasă Blog Foarte agresivi moșii din ziua de azi

Foarte agresivi moșii din ziua de azi

421
0
moșii

Ziceam mai demult că tinerii din ziua de azi sunt foarte agresivi pe net, prin comentariile postate pe Facebook și pe YouTube, dar frate, nici cu moșii nu mi-e rușine. Eu am mai făcut un experiment în trecut dacă vă mai aduceți aminte, cel cu diaspora unde 90% dintre comentariile nasoale veneau de la oameni de vârsta a 3-a, un adevărat șoc pentru mine. Apoi, atunci să nu ne mirăm că avem o generație de tineri aproape distrusă dacă există așa oameni maturi. Astăzi vom vorbi despre încă un moș agresiv care a început să mă jignească pe la comentariul lăsat la clipul Recorder despre Gabi Firea și huiduiala.

Am scris și eu acolo că dacă Primarul ar fi făcut lucruri notabile pentru oraș, nimeni nu ar fi fluierat acum, sau dacă ar fi făcut-o, numărul lor ar fi fost mult mai mic. Și s-a dezlănțuit iadul moșilor. Aveți imaginea de mai jos în care cică sunt fie prost fie dobitoc fie manipulator plătit fie fraier. Asta doar pentru că mi-am spus părerea. Cum naiba toți moșii, toate babele sunt mulțumit de Firea, tinerii nu?

E clar că sunt susținători PSD și ar fi sărit în apărarea primarului indiferent de nume. Multă, multă prostie în societatea noastră, o societate plină de ciobani care nu știu să-și exprime opinia civilizat fără să înjure sau fără să jignească pe nimeni. E mult mai simplu să-ți faci un cont fals fără nume, fără poză și să înjuri lumea pe net decât să îți schimbi mentalitatea de țăran obosit, needucat. Mâine poimâine or să ne ia și la bătaie cu bastoanele pe stradă, dacă îndrăznim să avem o altă opinie politică sau de altă natură față de a lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here