Acasă Blog Ce este Ethereum și oare chiar merită să investești în el?

Ce este Ethereum și oare chiar merită să investești în el?

213
0

Monezile virtuale vin tare din spate, în ultimii ani tot mai multe astfel de entități electronice au ieșit în evidență, printre care și acest Ethereum. Deși multă lume este încă sceptică referitor la lumea crypto, sunt de părere că dacă aceste monezi în frunte cu Bitcoin au rezistat până acum, o vor face și de aici înainte. Vor exista fluctuații bineînțeles, prețurile lor vor crește și vor scădea, însă o dată cu trecerea timpului o să apară și stabilitatea pe piață. Pomeneam mai devreme de Ethereum, o monedă virtuală mai mult decât interesantă din punctul meu de vedere și trebuie să o prezentăm un pic.

Ethereum a apărut prima dată pe piață pe 30 iulie 2015 și de atunci a făcut istorie. A ajuns cea de-a doua cea mai bine cotată monedă virtuală de pe piața crypto, după Bitcoin. Dacă ne uităm puțin pe graficele de preț, pe cotațiile din trecut, vom vedea că acest Ethereum ajunsese chiar la peste 1300 de dolari, destul de impresionant, nu? De fapt, această monedă este mâna dreaptă a Bitcoin și faptul că a fost lansată pe piață în doar 100 de milioane de bucăți o face oarecum așa de valoroasă.

De unde poți cumpăra Ethereum dacă te bate gândul să încerci o investiție în domeniul crypto? Ei bine, în trecut singura șansă era să tranzacționezi pe site-uri din străinătate, unde stăteai cu frică. Nu era lumea ta acolo, se întâmplau multe evenimente de hacking în urma cărora oamenii rămâneau fără monezile virtuale cumpărate sau tranzacționate pe bursă. Din fericire, au apărut și în România site-uri care se ocupă cu asemenea tranzacționări, unul dintre acestea se numește CryptoCoin.Pro. tranzacțiile pe acest site sunt mai mult decât securizate și se pot folosi cărțile de credit fără probleme.

Așadar, să răspundem și la cea de-a doua întrebare din titlu. Oare merită să investești în Ethereum? Ei bine, eu unul zic că DA. Ethereum nu este altceva decât un Bitcoin mai slab cotat și sunt ferm convins că valoarea ETH va crește destul de mult în viitorul apropiat, pe măsură ce valoarea BTC va crește.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here