Acasă Blog Atunci când faci pe cineva să plângă cu un buchet mare de...

Atunci când faci pe cineva să plângă cu un buchet mare de flori

253
0
buchet mare de flori

Se spune că în ziua de azi florile nu mai impresionează pe nimeni, însă în realitate lucrurile nu stau chiar așa. Oricât de mature și independente ar deveni femeile, nu au cum să rămână de neclintit atunci când plătești pe cineva să le facă o surpriză printr-o livrare flori București. Elementul surpriză este cel care reușește să amplifice momentul și să crească efectul unui simplu dar. Dacă nu ați încercat încă să trimiteți flori prin intermediul unei florării care oferă servicii de livrare la domiciliu, cred că ar fi cazul să o faceți. Veți constata singuri câtă emoție planează în jurul unui astfel de gest.

Recent am apelat și eu la un asemenea serviciu, fiind întrebat de-o vară de-ale mele dacă cunosc pe cineva care se ocupă cu livrări flori București, era ziua mamei ei și nefiind acasă, dorea să o surprindă cumva. I-am recomandat florariadevis.ro iar rezultatul a fost unul destul de interesant. Discutăm despre un gest care surprinde în două rânduri, este vorba despre ideea în sine, de a primi un cadou de la un necunoscut fără să știi de la cine este pentru câteva secunde, urmând apoi să fii copleșit de emoție când te gândești că cineva drag a vrut să-ți facă neapărat o surpriză, deși este departe de tine.

Eu unul cred că 90% dintre femeile care vor primi un buchet mare de trandafiri vor avea lacrimi în ochi în secunda doi. Nu am întâlnit până acum o metodă mai bună de a impresiona și de a sensibiliza mai tare pe cineva decât ideea de a trimite pe cineva cu livrare flori București. Desigur, acest serviciu este valabil în toată țara dacă florăria din care vreți să cumpărați oferă această posibilitate, cei de la florariadevis.ro de unde am comandat eu cu siguranță oferă. Și partea cea mai interesantă este că acest serviciu nici măcar nu costă cine știe ce bani. Poate pare irelevant subiectul…

Poate că pentru unii dintre voi vor fi importanți și banii, dar să nu uităm faptul că în aceste florării online puteți găsi și buchete mai ieftine care însă vor impresiona la fel de mult. Vor fi livrate la fel de interesant precum buchetele Premium. Și oricum chiar dacă ar costa considerabil, să fim serioși, doar nu dăruim flori în fiecare zi, nu? Atunci când vrei să faci o surpriză unei femei importante din viața ta nu trebuie să te uiți la bani. Efectul este unul dintre cele mai frumoase pe care le puteți obține și culmea, tot cu niște flori considerate de mulți banalități.

Iată că nu sunt chiar banalități florile, iată că reușesc să sensibilizeze la maxim anumite persoane în ciuda faptului că societatea în care trăim devine tot mai rigidă și mai lipsită de puterea de a recepționa emoția. Se spune că emoția este adânc înfiptă în ADN-ul nostru, al oamenilor și că aceasta nu va dispărea niciodată, indiferent ce fel de mutații suferă personalitatea sau mentalitatea de-a lungul timpului. Deși oamenii se schimbă și de multe ori nu în bine, emoția rămâne singurul bastion împotriva ruperii complet de ceva ceea ce caracterizează oamenii de mii de ani: feminitatea.

Așadar, rămâne la aprecierea voastră dacă doriți sau nu să apelați la servicii de livrare flori București, ideea e că se poate obține un rezultat destul de frumos pe parte emoțională. În plus, acest serviciu poate să fie și o soluție perfectă pentru cei care sunt departe de cei dragi dar vor totuși să aducă și ei un mic cadou, o mică atenție. Plata florilor se face online și de livrare se va ocupa personalul florăriei virtuale. Totul este foarte simplu, nu?

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here