După ce anul trecut mă lăudam pe-aici că m-a ferit Ăl de Sus de țepe, iată că din ianuarie și până acum am nimerit vreo 4-5 clienți care au călcat deja pe bec. Da, în 4 luni am luat vreo 4 țepe, una este încă „pending”, respectiv tipul mă tot amână de pe-o zi pe alta cu plata unei facturi în valoare de atenție 150 de milioane de euro. A, pardon, 150 de lei. Greșeală de tipar 😊)

Eu unul am ajuns la concluzia că dacă vrei un business în țara asta, nu e suficient să reziști vitejește ANAF-ului sau Guvernului care bagă taxe și legi din ce în ce mai stupide, mai nou trebuie să-ți schimbi numele de familie din buletin din cum te cheamă, în Milogea.

Da frate, de vreo două luni mă tot rog de cineva să-mi plătească și mie o factură. Că mâine, că luni, că sunt plecat la Stockholm, că am conturile blocate de ANAF și nu știu de ce (păi boss, dacă le-ai plătit lor cum mi-ai plătit și mie, nu e de mirare. Și eu ți-aș bloca conturile dacă aș putea…), că vineri, că săptămâna ce vine. Și uite așa au trecut vreo două luni. Două luni fraților, timp în care să moară Cipilan, dacă îmi puneam în cap să găsesc pe stradă 200 de lei, cred că-i adunam mai repede. 100 aveam deja.

Cam asta trebuie să suporți dacă îți dorești să locuiești, să trăiești în România. Eu unul am ajuns la concluzia că țara asta e Raiul pe Pământ dacă ai bani. Dacă nu ai, ești doar un milog.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here