Pe piața transporturilor locale, în special în capitală, au apărut foarte multe companii prin intermediul cărora te poți muta simplu, cu mobilă cu tot, dintr-o locație în alta, dintr-un apartament în altul, fără să mai fii nevoit să-ți rupi spatele pe scări dansând cu biblioteca sau cu mașina de spălat. Problema e că, din păcate, în România nu funcționează aceleași principii ale comerțului care funcționează în restul țărilor europene, sau mai bine zis civilizate.

Astfel, în România în loc să crească nivelul de calitate al serviciilor în momentul în care piața se aglomerează, se întâmplă fix invers. Dacă nu ești atent pe cine chemi să-ți mute mobila, ai toate șansele să te trezești cu ea ruptă, spartă, ori să constați că nivelul de seriozitate al firmei contractate este destul de scăzut. Cu toate acestea, poți să selectezi oarecum orezul de neghină, poți să te documentezi un pic despre aceste firme mutări București și să alegi una care va fi capabilă să ducă la bun sfârșit operațiunea fără probleme, fără să rupă sau să spargă nimic, într-un interval de timp corect.

Selecția propriu-zisă, alegerea unei firme mutări București de calitate se poate face destul de simplu. Există câteva aspecte la care trebuie să fii atent, aspecte pe care le vom trece și noi în revistă în cele ce urmează.

Criterii de selecție a unei firme mutări mobilă București

  1. Vechimea pe piață. Firmele neserioase nu rezistă pe piață. Din acest motiv, ar fi indicat să luați contact cu cele care au peste 10 ani vechime. Piața din România este foarte pretențioasă, sancționează neseriozitatea destul de rapid iar cei care își fac firmă de mutări doar pentru bani, că au auzit ei că se câștigă bine, nu au cum să reziste prea mult. Bine, asta cred că este o regulă generală a comerțului valabilă peste tot în lume.
  2. Garanția. Ar fi indicat să vă orientați către o companie care vă oferă garanție pentru bunurile transportate. Astfel, aveți siguranța că veți fi despăgubiți în cazul în care pe timpul transportului, mobila are de suferit. Bucureștiul e plin de gropi, se pot întâmpla accidente, etc. E bine să fii precaut. Și pe lângă mobilă, într-o casă mai există și foarte multe electronice/electrocasnice care sunt mult mai sensibile la șocuri.
  3. Ambalarea. Mobila trebuie ambalată ca la carte atunci când se transportă, nu pusă claie peste grămadă în dube/camioane. O firmă de mutări mobilă București care va împacheta foarte bine obiectele dumneavoastră și le va așeza corespunzător în mașină va prezenta suficientă încredere, puteți apela cu încredere.
  4. Montat/demontat. Există paturi, dulapuri diverse care trebuie demontate atunci când se doresc scoase din incintă. Tot demontate au fost aduse. E bine să vă orientați către o companie de mutări mobilă București care oferă acest serviciu, să vă demonteze mobila și să o monteze înapoi la noua locație. E timp salvat pentru voi, căci discutăm despre operațiune destul de time consuming, mai ales dacă nu ai mai făcut așa ceva în trecut.

Cu cine putem transporta mobila ÎN SIGURANȚĂ în București?

Cea mai bună recomandare este bineînțeles Sprint Move. Discutăm despre o companie înființată în 2007 (deci are peste 10 ani vechime pe piață), care oferă o garanție de 100.000 de euro pentru fiecare transport de mobilă efectuat pe raza municipiului București și nu numai. Am citit pe site-ul lor faptul că au efectuat mutări de mobilă chiar și în străinătate.

Atât timp cât efectuează și operațiuni de montare/demontare mobilă, și au grijă să o ambaleze corespunzător atunci când o urcă-n camion, totul este în regulă, firma poate fi considerată una de încredere, capabilă să ducă operațiunea la bun sfârșit fără niciun fel de problemă. Cât despre prețuri, acestea trebuie să corespundă nivelului de calitate oferit de fiecare companie în parte. Vă dați seama că nu se poate presta un serviciu de calitate la bani puțini așa că dacă vă doriți calitate, trebuie să înțelegeți foarte bine acest aspect. Totul e bine când se termină cu bine iar acest lucru se poate întâmpla numai în situația în care apelați la niște companii precum Sprint Move, capabile să ofere servicii de calitate.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here