Mi-a venit de plată din 2016. Da, suntem în 2018 fraților. Problema nu e că a venit de plată, trebuia să vină, dar nu acum, ci în urmă cu un an și ceva, pe la început de 2017. Voi vă dați seama în ce țară trăim? E absolut incredibil ce se întâmplă. Îmi vine să las totul și să plec din țară, chiar nu mai am chef să-mi bat capul cu toate prostiile astea, din postura unui cetățean corect.

E prea greu să fii corect într-o țară precum România. Devine parcă misiune imposibilă pentru că dacă ești corect, devii o țâță de muls pentru un stat care e nevoit să se descurce cu ce are, respectiv cu jumătate din populația activă. E destul de nasol să încerci să faci și tu ceva în țară la tine și să primești din partea statului taxe din ce în ce mai mari.

Mai pui la socoteală și indiferență, hârtii livrate cu ani de zile întârziere și așa mai departe. Cred că nu există în lumea asta un stat care să-și bată joc de proprii cetățeni mai rău ca România. Bineînțeles, cine fură, cine face afaceri cu statul o duce bine mersi, are de toate. Cei cinstiți, primesc numai necazuri în schimbul seriozității și dorinței lor de a da statului ce i se cuvine.

Sau poate că ar trebui să lucrez și eu la negru, să mă doară în fund de corectitudine și de alte nebunii cum face toată lumea de altfel. Sau hai, nu toată lumea, majoritatea compusă din 90% dintre cetățenii care au pus bazele unui mic business în România.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here