Acasă Blog Unde s-a dus pădurea?

Unde s-a dus pădurea?

415
1
pădurea

Circulă pe net imaginea asta pe care atunci când o vezi, nici nu știi ce să faci: să râzi sau să plângi? Chiar dacă te umflă râsul pentru câteva secunde, îți cam trece. Îți aduci aminte cum se fură în țara asta. De fapt nu se fură, ci se distruge. Nu cred că există o nație mai destructivă decât românul, care e în stare să-și vândă și pe mă-sa doar ca să facă rost de bani.

Unde s-a dus frate pădurea? Unde s-au dus copacii? Au mai rămas câte unul pe ici, pe colo probabil ratat de cei care au venit cu drujba în spinare în acest parc, în această „rezervație științifică”. E strigător la cer ce se petrece în țara asta fără ca nimeni să ia atitudine. În afară de lozinci ieftine, de 2 lei bucata, pe Facebook promovate bineînțeles, românii nu-s în stare de nimic.

Cum pot fi stopate aceste crime, aceste furturi? Păi singura modalitate este legea. O lege care să se aplice. Cum ne putem asigura că legea se aplică? Prin vot. O dată la 4 ani avem puterea de a scăpa de hoți dar din păcate, unii aleg să nu tragă. Da, ei nu folosesc această armă, în schimb sunt foarte vocali pe Facebook și foarte indignați de ce anume se întâmplă cu clasa politică.

Păi nu așa, fraților. Dacă se vrea schimbare, trebuie să existe întâi și întâi dorința de a ieși din casă pentru a impune schimbarea. De-acasă de pe Facebook nu se va întâmpla niciodată nimic. Votul de pe Facebook nu se poate implementa. Dacă vreți schimbare trebuie să luați acțiune și să ieșiți o dată la 4 ani să alegeți oamenii pe care-i considerați voi potriviți a conduce o țară.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here