Acasă Blog Uber nu este o alternativă de job

Uber nu este o alternativă de job

425
0
Uber

Dacă stau să mă gândesc mai bine, Uber nu este o alternativă pentru nimic. Din multe puncte de vedere acest concept nu ar trebui să existe. Uber s-a înfiripat prin țările în care legislația a permis, fiind scoasă cu șuturi în fund din țări care nu au permis exportul de bani.

În România, Uber s-a înrădăcinat bine de tot pentru că a găsit și un mediu propice. Foarte mulți tineri cărora nu le prea place munca, trezitul la program, au ales să își toace mașinile personale, să le hârbuiască pe străzile din București drept alternativă.

Știu, e mult mai comod să te trezești la 9 dimineața când alții sunt sătui de muncă și să ieși la plimbare cu mașina prin oraș. În țările astea bananiere Uber întotdeauna o să prindă bine.

În Statele Unite Uber este cu totul altă poveste. Acolo lucrurile sunt cum trebuie, tarifele sunt cum trebuie, distanțele sunt mari, toată lumea depinde de mașină și așa mai departe. Acolo acest concept de car sharing este foarte util, dar în România?

Să-ți tăvălești mașina prin toate hârtoapele doar ca să privilegiezi de un program flexibil de genul „Mă scol când vrea sula mea”, mi se pare ridicol.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here