Acasă Blog Șemineul de tip centrală – cel mai bun upgrade pentru vechea sobă

Șemineul de tip centrală – cel mai bun upgrade pentru vechea sobă

338
0

Încălzirea pe lemne este încă la modă atât în România cât și în întreaga lume. Mulți dintre noi ne construim case, le renovăm pe cele actuale și observăm că soba de teracotă nu arată prea modern lângă un TV UHD de 120 cm. La vremuri noi, avem nevoie de soluții moderne pentru încălzirea pe lemne așa că astăzi vom discuta despre un șemineu tip centrală (click pe link dacă nu știți despre ce este vorba: https://www.qmag.ro/seminee-centrala-termica/), șemineu care aduce și alte beneficii caselor moderne, nu doar faptul că se integrează perfect în camerele high tech.

5 avantaje ale unui șemineu tip centrală

  1. Funcția de centrală termică. După cum îi spune și numele, un șemineu tip centrală poate să încălzească întreaga casă, nu doar camera în care este amplasat. Evident, trebuie investit în echipamente auxiliare precum țevi și calorifere și astfel, reușești să îți încălzești întreaga casă. Discutăm despre un sistem super inteligent și modern despre care nu multă lume a auzit.
  2. Apa caldă. Poți obține apă caldă dintr-un șemineu tip centrală. Acest dispozitiv are toate funcțiile unei centrale termice așa că poți scăpa de vechiul boiler electric ce ți-a produs pagubă totală pe timp de iarnă sau de vechiul boiler pe lemne, destul de greu de pus în funcțiune. Prin intermediul unui șemineu tip centrală poți ave apă caldă la discreție fără să mai investești nimic.
  3. Consumul redus. Șemineul tip centrală are în componență o piesă numită defelctor, situat în conul focarului și care întoarce fumul, încălzind partea superioară a dispozitivului unde se află camera de ardere, este un fel de recuperare de căldură. Astfel, consumul de lemne este redus destul de mult transformând șemineul tip centrală într-un upgrade veritabil pentru vechile sobe.
  4. Siguranța. Șemineul tip centrală este construit într-un mod profesional. Spre deosebire de soba clasică ce poate crăpa sau scăpa gaze arse, acest dispozitiv este unul 100% sigur. În plus, deține o serpentină de cupru ce acționează în caz de supraîncălzire și care aduce un plus de siguranță sistemului. Fiind o soluție modernă pentru încălzirea locuințelor e clar că va fi mult mai sigură.
  5. Rezistența. Șemineul tip centrală este construit din materiale foarte rezistente la uzura îndelungată. De exemplu oțelul refractar din componență are o grosime de minim 4 milimetri. Cu siguranță va fi genul acela dispozitiv care va dăinui peste ani și care se va transforma odată cu trecerea timpului într-o investiție foarte profitabilă, că până la urmă la investiție se rezumă.

De unde poți cumpăra un șemineu tip centrală de calitate?

Cele mai bune astfel de dispozitive le puteți găsi pe Qmag.ro, unul dintre puținele magazine online de specialitate, renumite pentru comercializarea soluțiilor de încălzire de calitate.

Specialiștii Qmag.ro vă stau la dispoziție cu toate informațiile necesare astfel încât să reușiți să faceți întotdeauna cea mai bună alegere. Consilierea reprezintă un pas foarte important în vederea achiziției unui produs care să se potrivească la perfecție în orice tip de locuință și sunt convins de faptul că cei de la Qmag.ro vor reuși să vă clarifice orice nelămurire legată de șemineele tip centrală.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here