Acasă Blog România e o ceartă continuă

România e o ceartă continuă

571
0
România

Păi cine să mai aibă grijă de evoluție când în România toată lumea se ceartă cu toată lumea? Pe cuvântul meu că nu mai țin minte când a fost ultima zi în care televiziunile să nu vuiască cu ceva scandal politic. Am impresia că politicienii din ziua de azi au alte scopuri odată ajunși în scaune, să se certe și să se porcăie reciproc în funcție de partide, nu să facă efectiv ceva pentru cei care i-au trimis la salarii mari și muncă puțină. Ceartă non stop și noi, ca țară, batem pasul pe loc. Nu avem autostrăzi, nu avem spitale, nu avem combustibil ieftin, nu avem nimic fraților și timpul trece.

Apoi, în societate parcă a fost preluat modelul. Nimeni nu mai are timp să-și facă prieteni pentru că suntem prea ocupați să ne certăm între noi. De ce să ne certăm? Nu contează subiectul. Că unul ține cu echipa de fotbal X și altul cu echipa de fotbal Y, că unul se uită la Antena 3 și altul la Realitatea TV și așa mai departe. Parcă suntem așa, programați la ceartă zilnic. Pe Facebook dacă îți expui punctul de vedere e imposibil să nu vină cineva să te jignească și de acolo, pac, ceartă.

Cred că românii ar fi campioni mondiali la ceartă dacă ar exista probă olimpică. Sau vreun campionat mondial de ceartă. Suntem așa de buni la ceartă încât uităm că suntem săraci, că dăm către stat mai mult de jumătate din ce câștigăm, că nu avem autostrăzi sau spitale, etc…

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here