Acasă Blog Opulența românească e cârpită de multe ori cu scotch

Opulența românească e cârpită de multe ori cu scotch

352
0

Nu știu dacă există o fotografie care să scoată în evidență mai bine micimea românului sărac, micimea românului care vrea să pară bogat. Haideți că am întâlnit și un magnific „gipan” BMW X5 lipit cu scotch. Avea o triplă spartă pe spate și proprietarul, un mare afacerist român, cu o mare putere financiară, a găsit o soluție excelentă. A bandajat stopul julit cu nițel scotch, de-ăla cu 3 lei rola. Gata, a rezolvat problema. Acum nu mai intră apă, poate să meargă în continuare cu mașina.

Nu știu voi, însă eu unul am început să mă cam satur de asemenea ghiolbani parveniți, care se duc la muncă prin străinătate ca să aibă bani să se fălească în fața rudelor și prietenilor. Și odată rămași în țară și se termină banii, încep cârpelile, încep stopurile pe spate sau farurile lipite cu scotch și așa mai departe. Da, și or să vină mulți dintre voi care vor spune să las omul în pace că are bani de plastic, dar nu a avut timp să se ocupe. Da, clar asta e explicația. Băi nene, când ai o mașină trebuie să ai și grijă de ea. Nu e chiar așa că se rupe ceva și cârpești cu scotch din lipsă de timp.

Asta e opulența românească, asta e forma sărăciei, asta e megalomania celor care n-au două de cinci în buzunar. Și sunt multe astfel de cazuri pentru că în societatea din România s-a propovăduit ideea că a reuși în viață = a avea bani sau mașini, case cu care să te lauzi, să cumperi cât mai multe rahaturi inutile pe care străinii normali la cap nu le-ar cumpăra niciodată. Scârbă…

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here