Acasă Blog Nici măcar un bec

Nici măcar un bec

380
0

Românii sunt foarte leneși. Din păcate nu prea are cine să-i pună la punct mai ales atunci când vorbim despre autoturisme. Veneam în seara asta înspre casă și am văzut vreo 3 sau 4 mașini care aveau un bec pe față ars, un far. Da, mergeau oamenii ăștia cu niște mașini chioare de-un ochi și nu aveau nicio problemă, probabil nici măcar nu aveau becuri de schimb în portbagaj.

Normal, doar nu o să stea Contele de Coace Boabe să schimbe niște becuri afară, în frig, în ploaie, dacă ninge sau dacă suflă vântul. Merg cu becurile arse zile, săptămâni, luni de zile până ajung pe la vreun service sau până rămân fără certificatele de înmatriculare. Băi frate nici măcar un bec? Atât de putoare ordinară să fii? Să-ți fie lene să te dai jos să pui un bec la mașină?

Daaa, și acum vor veni o droaie de cetățeni care vor comenta cu „Băăă dar la mașina mea trebuie să demontezi și bara și aripa ca să schimbi un bec”. Păi măi, frate,  tu când ți-ai cumpărat  bemveu sau Audi sau altă mașină cocălărească, nu te-ai gândit la întreținerea ei? Nu te-ai uitat și tu la accesibilitate? Normal că nu te-ai uitat, că la tine contează emblema.

E ceva specific românilor. Ne cumpărăm mașini de mii, de zeci de mii de euro apoi când vine vorba despre întreținere elementară, suntem săraci și leneși. Nu avem nici becuri de rezervă în mașină și chiar dacă avem „las-o mă că merge și așa”… Normal că merge, doar trăim în România, țara tuturor posibilităților.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here