Acasă Blog Marketing Afiliat – Program de Afiliere Home & Deco

Marketing Afiliat – Program de Afiliere Home & Deco

473
0
Program de Afiliere Home & Deco

Conceptul de marketing afiliat a explodat în România ultimilor 5 ani, dar e ceva normal. Au apărut și foarte multe magazine online sau prestatori de servicii care au dorit să-și sporească vânzările prin intermediul afiliaților. Deși mulți dintre voi vă ocupați deja cu Profitshare sau Altex sau 2Performant, doresc să vă prezint astăzi nu neapărat o alternativă, ci o șansă în plus de a face niște comisioane destul de interesante pe nișa Home Deco.

Afilierea Home Deco în România nu este atât de dezvoltată deși în acest moment, la nivel mondial, această nișă se află în TOP 3 la nivel de conversii generate. Sunt sigur că în următorii ani acest trend va deveni de bază și în țara noastră pentru că așa se întâmplă de obicei, atunci când la nivel mondial apare o modă, ajunge și pe la noi cu o oarecare întârziere. Așadar, vom discuta în cele ce urmează despre această rețea de afiliere HdA.

Cine este în spatele acestei platforme de afiliere HdA și ce se poate vinde efectiv?

Acest program de afiliere HdA aparține celor de la fototapet.ro iar prin intermediul său se pot face niște conversii destul de interesante. Fototapetul începe să devină o modă de decorare a locuințelor rezidențiale ori a spațiilor industriale/prestări servicii și în România. Pe fototapet.ro există în acest moment un catalog cu peste 10.000 de imagini ce pot fi puse nu doar pe pereți, ci pe toate suprafețele unei camere, inclusiv tavan sau podea.

Discutăm despre o platformă de afiliere oarecum unică în România, eu unul sincer să fiu nu cunosc să mai existe cineva pe nișa Home Deco cu fototapet. Există marele avantaj că aceste produse sunt unice în țară și pot fi promovate destul de simplu. Se pot face niște articole de promovare destul de interesante pe acest subiect.

Care sunt avantajele platformei de afiliere HdA?

Mie unul mi-au plăcut câteva lucruri destul de interesante la această platformă, nu-mi stă în caracter să laud un anumit produs doar de dragul publicității. Există câteva avantaje destul de importante comparativ cu celelalte platforme de afiliere din România și voi intra în detalii în cele ce urmează.

Comisioanele sunt mari – 10%, minim 35 de lei/comandă

Pentru cei care se ocupă cu marketing afiliat de ceva vreme și s-au săturat să promoveze anumite produse pentru comisioane de 2%, 3%, sau mai rău, chiar 1% (ridicol), această platformă de afiliere HdA oferă un comision de 10%, comision care poate crește în funcție de performanță. Ținând cont de faptul că la fototapet comanda minimă este de 350 de lei, automat, cel mai mic comision este de 35 de lei. Fiind un domeniu foarte nișat, cu niște articole bine scrise pe blog, documentate, care să ajute potențialii clienți, se pot face niște bani destul de frumoși.

Transparență la conversiile anulate, puteți suna clienții

Nimic nu e mai frustrant pentru cei care se ocupă cu marketing afiliat decât să vadă în cont conversii anulate, alături de o motivație compusă din maxim 5 cuvinte și cam standard. Ei bine, platforma de afiliere HdA vine cu transparență totală în acest sens. Dacă vi se anulează o conversie și nu aveți încredere în motivație, aveți posibilitatea de a suna clientul respectiv, și puteți să-l întrebați care a fost problema. Adevărul și transparența sunt foarte importante.

Instrumentele de promovare includ și vouchere pentru concursuri

Pe lângă vechile linkuri și bannere folosite de obicei în marketingul afiliat, imagini și videoclipuri unice, administratorii platformei HdA pun la dispoziția afiliaților vouchere pe care să le oferiți la concursuri pe blog.

Știm cu toții faptul că un articol de pe blog în jurul căruia planează un concurs, ori pur și simplu un giveaway, are un cu totul alt impact atât în Google cât și în Social Media (Facebook). Foarte bună această idee din punctul meu de vedere.

Văzând aceste avantaje, mie unul mi se pare că cei de la fototapet.ro prin intermediul acestui program de afiliere HdA demonstrează faptul că au un respect deosebit pentru afiliați. Îmi aduc aminte de multe discuții legate de cele mai mari platforme de afiliere din România, despre lipsa de transparență în ceea ce privește anularea comisioanelor, despre căderea constantă a comisioanelor în momente cheie și așa mai departe. Aceste acțiuni le-am catalogat întotdeauna drept o lipsă de respect acută pentru cei care le aduc foarte mulți bani prin intermediul marketingului afiliat. Din acest motiv, consider acest program de afiliere HdA mult superior și de bun simț.

Cum vă puteți înscrie în platforma de afiliere HdA

Înscrierea în platformă se face foarte simplu, aici: https://www.fototapet.ro/afiliere.php

De asemenea, dacă doriți mai multe informații legate de modul de funcționare al programului de afiliere HdA, accesați acest link: https://www.fototapet.ro/afiliere/cum-functioneaza-programul-de-afiliere.php

Pentru mai multe detalii legate de metodele de promovare, inclusiv acele vouchere pe care le puteți primi gratuit și oferi la concursuri pe blog: https://www.fototapet.ro/afiliere/instrumentele-metodele-de-promovare-afiliere.php

 

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here