Acasă Blog Îți place să gătești și să experimentezi în bucătărie? Intră în comunitatea...

Îți place să gătești și să experimentezi în bucătărie? Intră în comunitatea Să Preparăm Savuros

436
0
Să Preparăm Savuros

Nu trebuie să fii neapărat femeie ca să-ți placă în bucătărie. Deși cutumele societății noastre au obișnuit mentalul colectiv cu ideea că locul femeii este la cratiță, să nu uităm că cei mai de soi bucătari din lume sunt bărbații. Să lăsăm la o parte misoginismul specific românesc, astăzi vreau să vă fac cunoștință cu comunitatea Să Prepararăm Savuros, o comunitate gastronomică de mare interes, foarte recomandată pentru cei/cele care au obiceiul să petreacă mult timp în bucătărie.

Gastronomia  e o artă

Am spus de multe ori că bucătăria e un domeniu al perfecțiunii. Există oameni care au ridicat gastronomia la nivel de artă, discutăm despre bucătari celebri la nivel mondial precum Jamie Oliver care din punctul meu de vedere au devenit nu doar un model pentru noi toți cei pasionați, dar și o piatră de temelie în clădirea unei noi mentalități. Discutăm despre oameni cărora le-a plăcut să experimenteze la fel cum vă place și multora dintre voi, ei reușind însă să-și dezvolte un scop în viață din acest concept. Pentru noi, cei amatori, există însă comunități care ne pot ajuta să ne perfecționăm stilul si să ne ofere subiecte pentru experimente personale care să ne facă să ne simțim bucătari în toată regula. Una dintre aceste comunități aparține site-ului de rețete http://sapreparamsavuros.ro.

Ce puteți învăța în cadrul comunității Să Preparăm Savuros

În primul rând, până să ajungem la învățat, veți putea să luați contact cu alți pasionați de gastronomie asemenea vouă. Există o pagină de Facebook cu destul de mulți urmăritori sub forma Comunitate Sa Preparam Savuros pe care o puteți urmări, pune întrebări, schimba păreri, etc. Se știe de când lumea că unde-s mulți, puterea crește iar preparatele culinare se duc înspre perfecțiune dacă rețetele sunt constant îmbunătățite.

Comunitatea Să Preparăm Savuros vă pune la dispoziție de exemplu cele mai interesante rețete delicii coapte. Dacă sunteți pasionați de patiserie, de copt, cu siguranță pe acest site veți lua contact cu cele mai interesante rețete: de la rulouri cu portocale la melci cu nucă și Nutella, de la pâine cu ouă umplute cu carne până la pâine cu șuncă și mozzarella. De precizat faptul că rețetele disponibile pe sapreparamsavuros.ro sunt suficient de detaliate cât să poată fi înțelese de toată lumea, chiar și de bucătarii mai începători. E foarte important acest aspect al rețetelor detaliate dar scrise într-un mod care să avantajeze pe toată lumea, chiar și pe cei începători.

De asemenea, în cadrul comunității Să Preparăm Savuros mai puteți lua contact cu mici secrete din bucătărie prin intermediul cărora să reușiți să vă perfecționați stilul. Aceste informații sunt destul de prețioase și sunt oferite de niște oameni care au multă experiență în spate. Discutăm despre o secțiune adresată în special începătorilor, secțiune care se va îmbogăți cu sfaturi utile pe măsură ce comunitatea se va dezvolta. Pe lângă rețete minunate și trucuri, în cadrul acestei comunități mai există o rubrică interesantă adresată cititorilor, în care se pot posta poze cu preparatele obținute de fiecare în parte. Dar mai multe veți vedea singuri în momentul în care veți accesa site-ul.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here