După ce am privit la clipul lui Mălin cu recalculările ANAF-ului, cu acei funcționari care nu au nimic mai bun de făcut decât să recalculeze din urmă cu 4-5 ani sumele de plată ale românilor, mi-am dat seama că în țara asta nu mai e frate de trăit. O asemenea prostie nu am văzut în nicio țară din lume asta, respectiv să-ți vină de plată din urmă cu 3-4 ani niște sume de bani, că a recalculat ANAF-ul nu știu ce și așa mai departe. Culmea, ce-a pățit Mălin nu se rezumă la niște simple recalculări, nu, el a primit vreo 4 astfel de hârtii dintre care două nu erau bune, erau greșit recalculate.

Voi vă dați seama în ce țară trăim? Cum stau niște incompetenți băgați pe pile pe la ANAF și îți blochează ție conturile, ție om care produci bani și care îți plătești anual ce-ai de plată către stat? Și vine un individ care nu știe nici câte urechi are în cap și îți greșește niște recalculări de vreo 6000 de lei. 6000 de lei fraților, nu 60 nu 600. 6000 de lei, 6 salarii minime pe economie în România.

Repet întrebarea, în ce țară din lumea asta mai primești hârtii în 2018 că s-au recalculat chestii și că pe 2014 mai ai să dai bani? Dumnezeule mare prin ce chinuri treci dacă alegi să-ți declari veniturile la ANAF. Păi nu mai bine e să lucrezi tu la negru și astfel să nu mai dai ocazia unor incompetenți puși pe pile să-și bată joc de viața și de familia ta?

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here