Acasă Blog Am accesat cu brio programul Prima Țeapă

Am accesat cu brio programul Prima Țeapă

396
1

Iată că după ce m-am lăudat pe la toată lumea că lucrez în content writing de peste 3 ani și nu mi-am luat nicio țeapă, inevitabilul s-a produs. Din fericire nu e o țeapă de răsunet, ci despre doar 200 de lei. M-au contactat luna trecută niște indivizi să le scriu în engleză ceva descriere de produs pentru Amazon așa că ne-am înțeles la preț, la ce-i de făcut și m-am pus pe treabă.

După ce am muncit vreo zi să fac textul, l-am trimis partenerului de încredere să-l verifice și să-mi spună dacă e ceva de modificat. De obicei nu cer bani dacă trebuie modificat ulterior anumite treburi, sunt om înțelegător. Alții am înțeles că cer dar nu mă interesează. Scopul meu este să fac clientul fericit chiar dacă asta înseamnă mai multă muncă pentru mine.

Ei bine, de atunci a început spectacolul. Au zis să le modific un pic nu știu ce pe la descriere. Am modificat și am retrimis înapoi. După, iar au vrut să mai modifice anumite detalii. Am retrimis a 3-a oară textul pentru ca ulterior să-mi spună că vor altă descriere în care să nu se specifice caracteristicile principale ale produsului. Zis și făcut, retrimit, apoi primesc mail că mai aveau ceva de adăugat legat de produsul lor, niște dungi pe care alte produse similare nu le aveau.

Mamă frate, și mi-au venit dracii. Le-am zis că nu putem continua așa, mai am și eu treabă. De atunci nu am mai primit niciun semn de la „antreprenorii” ăștia români. Parcă i-a păpat Gaia. Evident, ăsta a fost și scopul lor, să îmi dea de muncă, să primească textul apoi să mă fută la icre până renunț la colaborare pentru ca ulterior, să se facă nevăzuți. Așa e când faci afaceri cu români…

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here