Acasă Blog 5 motive să cumperi dresuri pentru copii de pe siamo.ro

5 motive să cumperi dresuri pentru copii de pe siamo.ro

599
0

Moda pentru copii a evoluat destul de mult în ultimii ani și părinții moderni sunt mereu în pas cu schimbările. Dresurile pentru fetițe nu ai sunt demult clasice, se poartă elemente atractive care pot să scoată în evidență personalitatea viitoarei domnișoare.

De exemplu, pe siamo.ro veți găsi niște dresuri cu model copii (https://siamo.ro/dresuri-copii/dresuri-copii-cu-model) din bumbac, perfecte pentru fetițele care adoră pisicuțele.

 

Dar acesta nu este singurul motiv pentru care ar trebui să cumpărați dresuri pentru copii din acest magazin online, mai există cel puțin alte 5 motive pe care le vom trece în revistă în cele ce urmează.

Deși sunt motive logice, mulți dintre voi le săriți din calcul.

5 motive să cumperi dresuri pentru copii de pe siamo.ro

  1. Dresurile sunt de calitate. Discutăm despre niște dresuri din 75% bumbac, 20% poliamidă și 5% elastan care vor rezista cu succes zilelor agitate ale celor mici. Dresurile pentru copii trebuie să fie rezistente atât la uzura de zi cu zi cât și la spălat. Rezistența în timp este cel mai important aspect, cea mai bună dovadă a calității pentru hăinuțele destinate copiilor.
  2. Modelele sunt unice. Fetițele care adoră pisicile cu siguranță se vor bucura de aceste dresuri. Înălțimea purtătorului trebuie să fie undeva la 80-120 de centimetri. Corespunde ca vârstă cu perioada în care năstrușnicele încep să capete personalitate și să îndrăgească animalele de companie. Dacă fetița voastră adoră pisicile, cu siguranță aceste modele o vor face fericită. Sunt foarte simpatice, unice, pot fi achiziționate doar de pe siamo.ro.
  3. Prețurile sunt bune. 30 de lei, uneori și mai puțin, în funcție de oferte nu este o sumă mare. Din punctul meu de vedere, se respectă raportul calitate-preț și se aduc pe piață niște produse mai mult decât ok. Știm cu toții faptul că părinții moderni doresc pentru cei mici doar haine de calitate care să reziste în timp așa că prețurile practicate de cei de la Siamo sunt perfecte.
  4. Programul de fidelizare. Pe site-ul siamo.ro se poate face comandă și fără să vă înregistrați un cont. Făcând acest lucru însă, deși necesită mai mult timp, veți fi la curent cu ofertele magazinului și cu programul de fidelizare prin intermediul căruia puteți primi anumite vouchere. De exemplu, în acest moment pe site există o promoție 2+1 gratis. Cumpărând 3 produse, cel mai ieftin dintre cele trei va fi gratuit. E o metodă excelentă pentru a cumpăra trei dresuri la preț de două.
  5. Politica de retur corectă. Nu multe sunt magazinele care ies la înaintare cu o politică de retur corectă. Cei de la siamo.ro își asumă costurile curieratului pentru retur în cazul în care produsele nu corespund standardului de calitate, au defecte ori sunt trimise mărimile/modelele greșite. Dacă în schimb clientului nu mai dorește un anumit produs fără să dea explicații, acesta va suporta costurile de retur ceea ce repet, mi se pare ceva foarte corect cu care sunt în totalitate de acord.

Acestea sunt cele mai importante motive pentru care consider că ar trebui să cumpărați dresuri cu model pentru fetițele voastre, mari amatoare de pisici. Siamo.ro este un magazin nou deschis și mai mult ca sigur oamenii din spatele lui își vor da silința să mulțumească până și pe cei mai exigenți clienți astfel încât să facă impresie bună pe piață. Orice comerciant serios este conștient de faptul că seriozitatea și respectul față de client îl va face în timp să prospere.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here