Acasă Blog 3 modele de ceasuri de damă ieftine perfecte pentru cadoul de Valentine’s...

3 modele de ceasuri de damă ieftine perfecte pentru cadoul de Valentine’s Day

530
0
ceasuri de damă ieftine

Cum Valentine’s Day e la o aruncătură de băț, orice bărbat care dorește să-și surprindă iubita/nevasta începe să caute un cadou cât mai interesant, dacă cumva nu s-a mobilizat deja.

Spre surprinderea voastră, există foarte mulți iubiți și foarte mulți soți care încă nu au cumpărat nimic, așa că venim în sprijinul acestora cu o idee destul de interesantă: ceasuri damă ieftine precum cele de aici: https://mondris.ro/accesorii/ceasuri-de-dama.

Și nu, faptul că mulți bărbați nu au reușit să pună mâna pe un cadou deja nu denotă faptul că nu-și prea iubesc consoartele. Pur și simplu timpul e atât de scurt încât nu au apucat, sau mai există o categorie de bărbați care nu prea pot ascunde nimic în casă de nevestele sau iubitele lor și din această cauză, preferă să facă aceste cumpărături pe ultima sută de metri. Astfel, să prezentăm cele 3 ceasuri pe care le considerăm ideale pentru această ocazie.

3 modele de ceasuri de damă ieftine perfecte pentru cadoul de Valentine’s Day

Ceas damă alb și auriu cu inimioara cu o curea din piele ECO și două brățări CADOU

Dacă dragostea iubitei/soției ar avea personalitate și ar putea spune ceva, cu siguranță ar zice „Listen to my heart”. Acest text este foarte simpatic inscripționat pe ceasul celor de la mondris.ro, care vine la pachet și cu două brățări. Este genul acela de cadou cu dublu impact.

Ceas damă alb și auriu cu inimioara cu o curea din piele ECO și două brățări CADOU

Din punctul meu de vedere, acesta este unul dintre cele mai simpatice ceasuri existente în magazinele online românești și cu siguranță poate face senzație atunci când este dăruit. Diametru cadranului este de 3.8 centimetri iar prețul unul destul de bun, doar 49 de lei. Singurul inconvenient pentru acest ceas este faptul că nu este rezistent la apă dar haideți să fim serioși, nu există un produs care să aibă numai avantaje. Sau cel puțin nu a prea auzit nimeni de el.

Ceas damă albastru turcoaz și auriu din silicon antialergic cu două brățări CADOU

Dacă ai o nevastă sau o iubită pasionată de sport, cu siguranță un ceas destinat activităților fizice intense poate să fie un cadou excelent pentru Ziua Îndrăgostiților. După cum știm, ceasurile sport au de multe ori culori agresive dar în acest caz, ne bucurăm de un turcoaz relaxant și motivant.

Ceas damă albastru turcoaz și auriu din silicon antialergic cu două brățări CADOU

Acest ceas este destul de robust și este confecționat în totalitate din silicon antialergic, așa cum este de fapt recomandat pentru toate accesoriile care iau contact cu lumea sportului. Diametrul cadranului este de 3.8 centimetri, o dimensiune oarecum standard în industria ceasurilor de damă. Dacă veți face comandă acum pe Mondris.ro, îl veți prinde la reducere, cu doar 49 de lei.

Ceas damă auriu minimalist cu două brățări CADOU

Simplitate, stil, eleganță, acestea sunt caracteristicile acestui ceas de damă mai mult decât interesant. De cele mai multe ori, lumea accesoriilor de damă are tendința de a scăpa înspre kitsch și devine destul de dificil să găsești niște ceasuri foarte simpliste.

Ceas damă auriu minimalist cu două brățări CADOU

Ei bine, se pare că cei de la mondris.ro reușesc să aducă în prim plan niște ceasuri de damă destul de frumoase care se încadrează în categoria ceasurilor simple. Avem așadar un ceas rotund, de 3.8 centimetri, standard, auriu, fără cifre și foarte elegant. Acesta se pretează atât ținutelor office cât și celor casual ori super elegante. Prețul de doar 59 de lei îl transformă într-un cadou ideal pentru Valentine’s Day dar și așa, în general. Dacă vă place îl puteți dărui oricând.

Rămâne la alegerea voastră dacă vreți sau nu să mergeți pe acest timp de cadou, însă majoritatea femeilor adoră ceasurile de mână, chiar dacă utilitatea lor efectivă nu prea mai există și cu toții ne uităm la telefon atunci când vrem să aflăm cât este ora.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here