Acasă Blog Românii se cred tare „șmecheri” și pe online

Românii se cred tare „șmecheri” și pe online

398
0

Haideți că am dat și de ultima „șmecherie” pe parte de online. Probabil ea există mai demult, acum a ajuns și la mine. În ultima vreme am tot primit cereri de colaborare în care am fost rugat să mai scad din preț în caz de contract pe termen mediu și lung. Au venit multe „companii” care m-au vrăjit pur și simplu că ele au de muncă cu mine zeci de articole pe lună, dar pentru ca această colaborare să aibă loc, eu trebuie să mai scad la preț. Cât să mai scad? Undeva la jumătate din cât ceream de fapt.

Inițial am acceptat, la începutul colaborărilor accept și prețuri mai mici, le cresc ulterior când ne convingem de seriozitate reciprocă. Evident, după ce aceste companii își făceau treaba cu mine prima tură, câteva articole, nu mai urma nimic, zecile de articole pe lună nu mai aveau să apară nici măcar în vise, iar oamenii din spatele mega giga tera firmelor de publicitate care au nevoie de tone de content writing, nu au mai dat în veci un semn. Tot ce-au dorit a fost să mă păcălească într-un fel să le scriu câteva articole la jumătate din preț. Pur și simplu mă dezgustă chestia asta și mă scârbește complet.

Dacă mai am „bafta” să dau peste asemenea firme românești, cred că am să pun capăt content writing-ului românesc și am să încep să lucrez numai cu străinii, care sunt mult mai sinceri, mult mai corecți, nu se țigănesc cu tine pentru prețuri mai mici și cel mai important, nu încearcă să te păcălească cu nimic pentru a-și atrage ei mai multe avantaje. E păcat că trebuie să trec și prin asta dar nu-i nimic. Mergem înainte cu rele și cu bune, viața merge înainte cu sau fără prea multe cuvinte.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here