Sunt și eu în anul 3 de PFA și din păcate, veștile nu sunt deloc bune. Iar se schimbă taxele. La sănătate se plătește 10% din minimul brut pe economie și la pensii 25% din minimul brut pe economie, impozitul pe profit se face 10% din 16 cât este în acest moment.

Mari diferențe nu sunt, se mută niște cheltuieli dintr-o parte în alta și cam atât. Evident, pentru unii o să fie mai rău, pentru alții mai bine. Mai bine o să fie doar pentru cei care fac bani mulți, statul urmând să mulgă și mai tare țâța deja uscată a celui care face o brumă de bani.

Eu unul încep să mă cam satur de vânzoleala asta, de instabilitatea asta economică, de schimbările astea ridicole ce nu aduc niciodată vești prea bune pentru micii comercianți. Asta e țara din păcate, nu se aude nimic de bine pentru viitor, doar anxietate și frică de schimbare.

E normal să fie așa din moment ce niciodată schimbările nu sunt în mai bine. Dar nu-i nimic, am impresia că ne putem face și noi firme prin Canada, Irlanda, China, țări care facilitează și încurajează economia. Nu ca România care o descurajează și o sugrumă în speranța că va recupera furturile de pe spinarea celor mulți și săraci. Dacă stau să mă gândesc mai bine, nu ai niciun motiv să dai bani la stat, să investești într-un viitor în România din moment ce acesta este modul în care statul „răsplătește” micii comercianții, care culmea, își plătesc întotdeauna taxele la timp. Da, nu ca alte televiziuni ce se află în insolvență de 7 ani și așa mai departe.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here