În ultimii 5 ani, piața transporturilor de mărfuri și de persoane s-a aglomerat destul de mult, e destul de dificil să găsești din prima o companie serioasă alături de care să te simți în deplină siguranță. Vom discuta în cele ce urmează despre transportul de persoane pe ruta România – Germania, întrucât am observat că această țară devine una din ce în ce mai tentantă pentru tinerii ce doresc să plece la muncă în străinătate și de multe ori, acest drum este unul dificil în special dacă locuiești într-un oraș mic de provincie care nu are acces imediat la aeroporturi.

Dacă vrei să pleci în Germania în vizită pe la rude ori la muncă pur și simplu, TicTrans îți aduce în prim plan curse Germania la cele mai avantajoase prețuri și condiții. De fapt, există cel puțin 7 motive să călătorești cu TicTrans către Germania, motive pe care le vom scoate în evidență în cele ce urmează.

7 motive să călătorești către Germania cu TicTrans

  1. Siguranța. Atunci când discutăm despre transport de persoane, trebuie să discutăm în primul rând despre siguranță. Șoferii care conduc microbuzele TicTrans sunt atent selecționați și astfel, siguranța călătoriei dumneavoastră stă în mâinile unor adevărați profesioniști. Există foarte multe firme de transport obscure, sau pur și simplu indivizi care transportă persoane către străinătate în microbuze fără să dețină măcar o companie, cu prețuri sub piață și evident, discutăm despre niște adevărate pericole ce trebuie evitate. Siguranța trebuie să fie pe primul loc întotdeauna, indiferent de costuri, cel puțin din punctul meu de vedere.
  2. Direct la adresă. Microbuzele TicTrans te duc direct la adresa la care trebuie să ajungi în Germania, nu te lasă într-un oraș mai mare din care trebuie să te descurci tu mai departe. Acest aspect este foarte avantajos în special pentru cei care călătoresc pentru prima dată către Germania și cărora le-ar fi greu să se descurce dacă ar fi nevoiți să-și găsească mijloace de transport de legătură până la destinația finală. Acesta este și motivul pentru care cei care călătoresc pentru prima dată în Germania ar trebui să stea departe de avion, e destul de dificil să găsești legătură către micile orășele nemțești apoi, mai ales dacă nu cunoști limba. Din păcate nu toți avem rude/prieteni care să ne aștepte în Germania la aeroport și să ne ducă de acolo exact unde avem nevoie.
  3. Prețul. După cum spuneam mai sus, prețurile în transporturi contează destul de mult, chiar mai mult decât ar trebui și deseori se periclitează siguranța pasagerilor. Prețurile foarte mici pentru transporturile pe distanțe lungi nu au nimic de-a face cu siguranța. TicTrans oferă prețuri competitive pentru curse Germania și reușește mențină standardul de siguranță la un nivel destul de bun, la un nivel european am putea spune.
  4. Acoperire în toată România. Nu contează din ce județ al țării ești, vei putea face curse Germania cu TicTrans. Compania are acoperire națională și primul pas pentru a cumpăra un bilet reprezintă rezervarea online, pe care o poți face pe https://tictrans.ro. Spre deosebire de zborul cu avionul, călătoria cu mașina către Germania este mult mai accesibilă. După cum știm, să zbori către Europa dintr-un oraș mic de provincie este un adevărat calvar: taxi până la gară/autogară, apoi iei un autocar sau tren până într-un oraș cu aeroport (București, Timișoara, Constanța, etc), iei din nou taxiul către aeroport întrucât trenul sau autocarul nu oprește în terminal și așa mai departe. O bătaie de cap.
  5. Bagaj gratuit. Pentru curse Germania făcute cu TicTrans, ai bagaj gratuit în limita a 40 de kilograme, ceea ce nu poate fi decât o veste foarte bună. Majoritatea celor care pleacă la muncă în străinătate pleacă după ei cu foarte mult bagaj. În avion nu ai cum să urci 40 de kilograme, o să fii nevoit să împarți în maxim 10 + restul separat, rest pentru care o să plătești destul de mult. La fel și la autocar, unde o să ții tot bagajul la un loc dar vei fi taxat destul de mult. TicTrans are din punctul meu de vedere cea mai bună ofertă pentru bagaje din România în acest moment.
  6. Timpul de tranzit. Atunci când călătorești cu autocarul în străinătate, timpul de tranzit este ridicol. Autocarul are multe stații mai ales până iese din țară și călătoria devine automat una destul de incomodă. Nu cred că-i place nimănui să stea aproape 2 zile în autocar atunci când face curse Germania. TicTrans o să vă ducă la destinație mult mai rapid pentru că discutăm despre niște microbuze, care nu vor opri atât de des.
  7. O masă gratuită. Vei putea să călătorești fără costuri suplimentare către Germania dacă alegi TicTrans. Aceștia îți vor oferi o masă gratuită pe durata transportului astfel încât să nu fii nevoit să mai cheltui bani. Mie unul această mică „atenție” mi se pare de bun simț. E dovada clară că acestei companii chiar îi pasă de clienții ei pe care vrea să-i transforme în clienți fideli. Contează și banii în transporturi, dar și mai mult contează clienții.

Acestea sunt cele mai importante 7 motive pentru care ar trebui să apelezi la TicTrans dacă ai de făcut ceva curse Germania. O să te simți în siguranță pe toată durata de tranzit, o să ajungi direct la destinație fără să fii nevoit să mai cauți legături intermediare, o să ai posibilitatea de a lua cu tine un bagaj considerabil, gratuit, în limita a 40 de kilograme și per total, o să simți că ai ales o firmă de transport căreia chiar îi pasă de clienții ei. Nu uitați să vă faceți rezervare online prin intermediul formularului specific sau să-i contactați telefonic dacă aveți întrebări suplimentare

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here