Drumurile către Germania pot fi destul de obositoare, indiferent de mijlocul de transport ales. Majoritatea românilor plecați la muncă în străinătate preferă să folosească autoturismul personal sau chiar avionul, dacă s-au stabilit într-o zonă în care există un aeroport. Ei bine, din multe puncte de vedere călătoria spre Germania cu microbuzul poate să aibă foarte multe beneficii, în special dacă aceste curse sunt efectuate de companii interesante precum ZGR Tour.

Cu siguranță mulți dintre voi o să vă gândiți de două ori înainte să mai plecați cu mașina spre Germania sau cu avionul ori autocarul după ce veți vedea care sunt cele mai importante 5 motive pentru care ar trebui să apelați la ZGR transport România Germania. Sunt niște motive logice am putea spune și au de-a face bineînțeles cu ofertele companiei promovate în mediul online.

5 motive să călătorești spre Germania cu ZGR Tour

  1. Condițiile de transport sunt de lux. ZGR Tour dispune de microbuze ultramoderne adaptate pentru condiții mai mult decât optime. Știm cu toții faptul că transportul pe șosea durează și astfel, condițiile de transport oferite clienților încep să facă diferența între o călătorie reușită și una enervantă. Cu ZGR nu simți când trece timpul.
  2. Ajungi direct la destinație. Nu trebuie să-ți mai bați capul cu mijloace de transport de legătură atunci când alegi să călătorești către Germania cu ZGT Tour. Microbuzele te vor duce exact la adresa finală. Acest lucru reprezintă un avantaj destul de important pentru că te scutește de bătaie de cap, timp pierdut și mai ales bani. te urci în orașul X în microbuz și ai ajuns la destinația Y.
  3. Poți să iei cu tine 40 de kg bagaj. Deja discutăm despre o ofertă mai mult decât interesantă. Știm cu toții faptul că cei care pleacă la muncă în străinătate au nevoie de mult bagaj, mai ales dacă sunt genul de persoane care revin foarte rar în țară. 40 de kilograme bagaj e suficient și totul e gratuit dacă alegi să călătorești cu ZGR Tour. Și mai poți lua în microbuz și bagaj de mână.
  4. Șoferii angajați sunt profesioniști. Foarte multă lume se teme de deplasările către străinătate cu microbuzul din pricina șoferilor angajați pe asemenea mașini, care nu sunt deloc serioși. Ei bine, nu estre și cazul ZGR Tour. Ei au investit în șoferi cu adevărat profesioniști care vor avea mereu în vedere siguranța celor pe care-i transportă. Siguranța trebuie să fie pe primul loc mereu.
  5. Beneficiezi de numeroase reduceri. De exemplu, copiii între 2 și 10 ani primesc o reducere de bilet de 20 de euro. De asemenea, cei de la ZGR Tour oferă reduceri importante și pentru grupuri. Puteți citi mai multe despre ofertele lor speciale aici: http://zgr.ro/transport-persoane-romania-germania/. Tuturor ne plac reducerile, așa că de ce să nu profităm de ele?

Acestea sunt cele mai importante 5 motive pentru care ar trebui să călătorești către Germania cu ZGR Tour. Condițiile de transport sunt de lux, ceva nemaiîntâlnit în România iar cursele sunt efectuate de șoferi responsabili, cu adevărat profesioniști. Nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește siguranța atât timp cât călătoriți cu microbuzele ZGR.

Faptul că ajungeți direct la destinație poate să vă avantajeze mai ales atunci când mergeți pentru prima dată la muncă în străinătate și nu cunoașteți nici limba nici locurile, nici căile de transport între orașe. faptul că microbuzele ZGR vă lasă fix la destinație poate să vă scutească de multă bătaie de cap pe care mai mult ca sigur nimeni nu și-o dorește așa, din prima.

Pentru mai multe detalii, puteți intra pe www.zgr.ro, site-ul oficial al transportatorului și găsi toate informațiile necesare. Puteți folosi atât formularul de contact disponibil cât și numărul de telefon. Puteți să luați legătura cu ei indiferent de momentul zilei, dispeceratul lor este activ 24/24, 7 zile din 7 și vă poate prelua rezervările oricând aveți nevoie.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here