Acasă Blog Un soundbar buclucaș – Sony HT-CT80

Un soundbar buclucaș – Sony HT-CT80

502
2
Sony HT-CT80

Am cumpărat înainte de Crăciun un Soundbar Sony HT-CT80. Toate bune și frumoase, arată mișto, se aude foarte bine, doar că se oprește din când în când, exact când îți e lumea mai dragă. Rar de tot să treacă mai mult de o oră fără să te trezești cu el oprit complet. Măi să fie zic, să fi nimerit pentru prima dată în viața mea un produs defect? Și ăsta să fie tocmai de la Sony?

După ce am intrat 2 minute pe net, am observat că majoritatea celor care au cumpărat acest model sau modele asemănătoare de soundbar Sony, au această problemă și caută disperați ajutor pe net. Na-ți-o frântă, că ți-am dres-o, zic. Așa e când cumperi cu capul în traistă, fără să dai un amărât de search pe Google sau să te uiți măcar la review-urile lăsate de cei care au cumpărat produsul.

L-am luat din Altex, l-am întrebat pe cel care le vinde dacă vin oamenii cu ele înapoi și a zis că nu, deci mie mi-a fost suficient. Mi-a zis omul că se vând în draci, lucru ce m-a făcut să fiu și mai încrezător. Ei bine, acum e acum: ce pot să fac? De returnat nu vreau să-l returnez pentru că e bun pe parte audio, de arătat arată bine. O interfață grafică din care să opresc funcția „Auto Standby” din pricina căreia se oprește drăcovenia, nu am. Este vorba despre o funcție cam defectă, ce în mod normal oprește aparatul dacă simte că nu mai primește semnal.

Am ales să caut un pic pe Google, și bine am făcut. Am găsit rezolvare. Potrivit moderatorilor de pe forumul Sony, trebuie să dai la maxim sursa din care pleacă sunetul către soundbar și să controlezi volumul din telecomanda lui. Eu am făcut exact invers, am dat soundbar-ul Sony HT-CT80 la maxim și sursa (decodorul HD DIGI) la minim. De când am inversat rolurile, adică decodor DIGI maxim și soundbar minim, nu se mai oprește. Partea proastă e că trebuie să folosesc două telecomenzi: cea de la decodor pentru a muta canalele și cea de la soundbar pentru a mări sau micșora volumul.

Acuma, nu știu. E un compromis care merită din punctul meu de vedere pentru că nu vreau să renunț la acest Soundbar Sony HT-CT80.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here