Pe data de 26 decembrie, în cea de-a doua zi de Crăciun în care românii ar fi trebuit să petreacă timp prețios alături de rude și familie, am surprins aceste imagini. Da fraților, tot orașul a dat buzna la cumpărături, din nou. Se văd cărucioare pline cu băuturi alcoolice, semn că românii se pregătesc de Revelion. Măi frate, eu am impresia că la cum pică an de an Crăciunul, avem de-a face cu o sărbătoare destul de incomodă. Păi românii abia așteaptă să petreacă cu chiote, boască și manele la maxim de Revelion și s-au trezit ăștia să pună Crăciunul în drum?

Păi tocmai ce-și făceau românii cumpărăturile și aprovizionările pentru Marea Boschetăreală (Revelion), când, dintr-o dată, hipermarketurile închise. Mii de tunete și fulgere, cum e posibil așa ceva? Cred că nebunii ăștia (că altfel nu pot să-i numesc) care au dat năvală de la prima oră, pe data de 26 decembrie, în cea de-a doua zi de Crăciun la Mall la cumpărături au luat-o razna când au văzut că trebuie să stea o zi acasă. Cred că lor nu le-a priit deloc Crăciunul din moment ce în cea de-a doua zi era aglomerația asta la cumpărături.

Nu știu, eu aș propune eliminarea Crăciunul din calendar din moment ce a ajuns să încurce lumea, din moment ce puțini mai sunt cei care se bucură într-adevăr de ea și o cinstesc așa cum trebuie. Și eu sunt tare curios ce naiba au cumpărat pentru Revelion acești nebuni, pentru că rafturile din Carrefour erau aproape goale, nici nu au avut timp sau marfă să reaprovizioneze. Nu știu bre, când e vorba de Revelion și de băut, românul e în stare să lase și Crăciunul de-o parte…

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here