Acasă Blog Vrei să muți mobilă fără să îți rupi spatele? Apelează la profesioniști

Vrei să muți mobilă fără să îți rupi spatele? Apelează la profesioniști

468
1
muți mobilă

Dacă ai de gând să te muți de unul singur, să cari pe scări alături de doi, trei prieteni toată mobila din casă apoi pe alte scări, la noua locație, sper că ești rudă cu Hercule. De ce? Pentru că mai mult ca sigur o să-și rupi spatele în timpul acestei operațiuni, sau dacă nu o să ți-l rupi, o să zaci probabil vreo 5 zile la pat din cauza efortului fizic mai mult decât intens. Dacă vrei să muți mobila fără să ai ulterior probleme de sănătate, trebuie neapărat să apelezi la specialiști.

Da, există specialiști în mutări mobilă și eu unul pot înțelege foarte bine existența acestui tip de serviciu. M-am mutat în urmă cu câțiva ani și am decis să fac treaba asta singur. Mare greșeală. Cred că a fost una dintre cele mai epuizante zile din viața mea, nici măcar la maraton nu am fost atât de stresat. E clar că acum, nu aș mai încerca nici în ruptul capului să fac de unul singur o asemenea operațiune. Aș apela imediat la un serviciu profesional de la o firmă precum www.moveout.ro.

Ce alte avantaje mai ai dacă alegi să muți mobila cu ajutorul profesioniștilor de la moveout.ro

Pe lângă faptul că scapi de o muncă fizică mai mult decât chinuitoare ce te poate băga în spital (și la propriu și la figurat), dacă apelezi la o firmă specializată în mutări mobilă:

  • O să ai per total o zi mult mai puțin stresantă – probabil unii dintre voi își pot imagina cât de relaxant poate să fie manipularea unei canapele într-un spațiu relativ strâmt, precum casa scării. Dacă v-ați luat un frigider recent și ați ales să-l urcați cu prietenii pe scări, probabil știți despre ce vorbesc. Poate că greutatea nu e o problemă așa mare precum locul incomod.
  • O să ajungi în noua casă cu mobila intactă – e foarte important ca pe timpul transportului cu camionul sau cu microbuzul, mobila să fie corect ambalată și depozitată. Să nu te trezești cu oglinzi sparte pe drum, sau cu biblioteci crăpate. De asemenea, mobila veche, foarte grea, din lemn masiv, are nevoie de un regim foarte atent de transportare. Firmele specializate în asemenea operațiuni reușesc să ambaleze perfect mobila astfel încât să nu fie surprize.
  • Nu trebuie să mai faci rost de mașină – o companie specializată în mutări mobilă o să aibă mașinile ei, special proiectate pentru volum în care o să încapă tot ce aveți nevoie. Astfel, costurile de transport se diminuează simțitor dacă reușiți să alegeți mașina perfectă pentru această operațiune. Se va face un singur drum sau, după caz, mai multe însă repet, acest aspect nu mai intră în sfera voastră de organizare. Nu vă mai interesează câte drumuri sunt.
  • Primești cutii în care să-ți pui mărunțișurile – un serviciu pe care nu multe firme de transport mobilă îl oferă dar din punctul meu de vedere, foarte util. Eu de exemplu când m-am mutat am fost nevoit să trec prin Furcile Caudine doar ca să fac rost de cutii pentru lucrurile mărunte. Pe la magazine nimeni nu a vrut să-mi dea pentru că au contracte cu firmele de reciclare și primesc bani în schimb. Dacă firma de mutări vă oferă cutii, e genial.

Așadar, în cazul în care dorești să muți mobila fără să îți rupi oasele, fără să te enervezi și fără să mai fii nevoit să organizezi absolut nimic, ia legătura cu o companie specializată în asemenea servicii. Sunt 100% convins că cine s-a mutat o dată singur, vă va recomanda același lucru.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

1 COMENTARIU

  1. Eu am avut “placerea” sa ma mut de cateva ori si nu recomand nimanui. De fiecare daca este mai greu pentru ca romanul are mania de a strange multe lucruri. Cat timp pierzi sa impachetezi sau efortul care il depui mai bine apelezi la o firma si gata treaba, ca in afara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here