Acasă Blog Fațetele dentare, secretul unui zâmbet de Hollywood

Fațetele dentare, secretul unui zâmbet de Hollywood

354
0
Fațetele dentare

Mai mult ca sigur, fiecare își dorește un zâmbet frumos, cu dinți drepți și albi pe care să îi invidieze toată lumea. Și, fără îndoială, atunci când ne gândim la astfel de zâmbete, le luăm ca reper pe cele ale vedetelor de la Hollywood. Adevărul e că rar ți-e dat să vezi dinți mai frumoși – chiar mai apropiați de perfecțiune, am putea spune – decât ale starurilor de cinema.

E bine de știut, însă, că dacă ele pot avea zâmbete impecabile, atunci poți și tu și poate oricine! Iar asta pentru că, evident, nici vedetele nu s-au născut cu dinții perfecți, ba dimpotrivă, Internetul ne oferă o mulțime de imagini cu felul în care acestea arătau înainte să ajungă cunoscute de o lume întreagă. Iar dantura nu era punctul forte a multora dintre celebritățile hollywoodiene.

Cea mai bună soluție pentru a obține rapid un zâmbet perfect – fațetele dentare

Întocmai, fațetele dentare – niște „foițe” fine și delicate care acoperă dinții naturali – sunt cel mai mare secret al zâmbetelor perfecte. De fapt, acestea sunt atât de populare în rândul celor care își doresc dinți albi și frumoși, încât au ajuns să fie cel mai solicitat și, implicit, cel mai folosit tratament de estetică dentară din lume!

În termeni de specialitate, fațetele dentare sunt construcții protetice unidentare, realizate din materiale care arată exact ca smalțul natural al dinților. Rolul lor este, evident, unul pur estetic, acestea corectând diferite imperfecțiuni precum culoarea sau forma dinților.

Beneficii pe care le oferă fațetele dentare:

 • Rezultate ultra-rapide – fațetele dentare sunt tratamente care necesită un timp foarte scurt de realizare, astfel încât în doar două vizite la stomatolog îți pot oferi zâmbetul mult dorit.
 • Insesizabile – așa cum spuneam, fațetele arată ca niște foițe extrem de fine, care vor îmbrăca dinții perfect, astfel încât nu vor fi vizibile cu ochiul liber.
 • Nu compromit sănătatea dinților, ba dimpotrivă, îi întăresc și protejează.
 • Nu se pătează de la alimente precum cafeaua, de exemplu, păstrându-și perfect culoarea pe care o au de la început.
 • Reprezintă cea mai bună soluție pe termen lung, când vine vorba despre zâmbete frumoase (pot ține peste 15 ani, dacă sunt îngrijite corespunzător).

Ce probleme acoperă fațetele dentare:

 • Petele de culoare, în special pe cele accentuate, care altfel nu dispar (nici chiar prin tratamente de albire dentară profesionala);
 • Spațieri inestetice între dinți;
 • Dinți tociți sau ciobiți.
 • Mici probleme de poziționare a dinților frontali (dinți ușor înghesuiți, de exemplu).

Tipuri de fațete dentare

Fiind un tratament atât de popular, există deja numeroase tipuri de fațete dentare de la diferiți producători mai mari sau mai puțin mari. Cele mai cunoscute, însă, probabil că sunt fațetele Lumineers, singurele din lume care sunt bazate pe studii de peste 20 de ani în domeniul esteticii dentare.

Avantaje pe care le oferă fațetele dentare Lumineers:

 • De cele mai multe ori nu impun șlefuirea dintelui, iar atunci când o fac, aceasta este minimă;
 • Pentru că nu necesită șlefuirea dintelui pentru a putea fi aplicare, nu necesită nici folosirea unor fațete provizorii;
 • Au garanție pe viață, cu condiția să fie respectate ședințele periodice de profilaxie, recomandate o dată la 6 luni.
DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here