Oamenii au tendința să se creadă superiori, în special românii. Nu cred că există pe planeta asta nație de oameni mai mândri, mai fuduli și mai aroganți decât noi. Și nu înțeleg de ce continuă oamenii să fie așa din moment ce n-au niciun fundament. Eu de exemplu, când m-am apucat de content writing în urmă cu vreo 2 ani, foarte multă lume, prieteni, rude, m-au privit cu un aer așa, de superioritate, fără să înțeleagă măcar ce se petrece în meseria pe care o practic.

Auzeam destul de des fraze de genul „Eh, site-uri, caută-ți naiba ceva de muncă”, spuse cu o superioritate de-asta prostească ieșită din comun care chiar m-a enervat la vremea respectivă. Astăzi, când am ajuns să câștig de 3-4 ori mai mult ca cei care îmi recomandau plini de aroganță și suficiență să mă duc la muncă, să încetez să mai stau ca leneșul casă pe PC, parcă le-a cam pierit graiul. Și da, îmi place să văd reacțiile lor, ale celor care n-au crezut niciodată în mine și care acum îmi sunt mult inferiori. Aroganța e de partea mea dar eu unul îmi permit. Am muncit mult.

Cred că oricine poate să reușească în viață dacă-și dorește chestia asta fenomenal de mult. Singur. Fără ajutor din partea nimănui, cu toți sorții împotriva sa, cu aroganță din partea prietenilor și rudelor, etc. Atât timp cât tu crezi în ceea ce faci, totul va fi bine într-un final. Și când acel final va veni, nu ezita să te uiți și tu plin de aroganță în ochii celor care te-au desconsiderat și te-au catalogat drept un ratat, un nimeni, un pierde-vară DOAR PENTRU CĂ TU ȚI-AI URMAT VISUL.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here