Acasă Blog Cel mai detaliat tur al Stației Spațiale Internaționale

Cel mai detaliat tur al Stației Spațiale Internaționale

344
0

Am petrecut recent în jur de o oră admirând stația Spațială Internațională în cadrul unui clip documentar postat pe YouTube de cei de la Up, into space!. Acesta este de departe unul dintre cele mai detaliate tururi făcute vreodată la întregul ansamblu și partea cea mai frumoasă este faptul că discutăm despre unul dintre cele mai recente clipuri legate de SSI, are doar un an vechime.

Stația Spațială Internațională reprezintă un program care a luat naștere în anii 90, ani în care digitalul începea să prindă oarecum coajă. Pe data de 20 de noiembrie 1998 a fost lansată în cosmos iar durata ei de viață se apropie vertiginos de final. Există discuții conform cărora se încearcă menținerea ei pe orbită până în anul 2028, însă eu unul nu cred că va fi posibil așa ceva.

Dacă vă pasionează știința, tehnologia, cosmosul, fizica, aveți mai jos clipul de prezentare foarte în detaliu al Stației Spațiale Internaționale, prezentare făcută de astronautul Steven Swanson. E un clip care te face pur și simplu să visezi la evoluție, care te face să-ți pui întrebări.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here