Acasă Blog 5 sfaturi care te vor ajuta să alegi întotdeauna rochia perfectă

5 sfaturi care te vor ajuta să alegi întotdeauna rochia perfectă

379
0

Deși perfecțiunea pare să fie un concept abstract la care nimeni nu poate ajunge vreodată, în materie de rochii, se poate atinge. Există rochia perfectă pentru fiecare femeie în parte și este relativ simplu de identificat. De exemplu, dacă urmează să mergi la un eveniment și te interesează rochii de seară scurte precum https://www.batoko.ro/rochii, tot ce trebuie să faci este să te asiguri de faptul că o să-ți cumperi una care să corespundă personalității tale și în care o să te simți mai mult decât confortabil. Da, asta înseamnă în linii mari rochia perfectă, o combinație între personalitate și confort.

Vom trece în revistă în cele ce urmează câteva sfaturi detaliate care te vor ghida spre rochia perfectă. Sunt niște sfaturi simple dar din păcate, tocmai simplitatea poate să stea uneori în calea alegerilor potrivite. Am spus de multe ori că noi, românii, avem obiceiul să gândim din ce în ce mai complicat, pierdem din vedere simplitatea.

5 sfaturi detaliate pentru alegerea unei rochii perfectă

  1. Nu-ți seta o limită de preț. Cea mai mare greșeală pe care o facem atunci când căutăm să ne cumpărăm câte ceva este să ne impunem un buget. Nu uita că tu cauți rochia perfectă, bugetul nu are nicio legătură. Trebuie să fii dispusă să dai bani grei pentru o rochie pe gustul tău. Până la urmă, de ce să nu te bucuri de viață exact așa cum îți dorești?
  2. Caută în magazinele nișate. Există magazine precum https://batoko.ro în care vei găsi rochii de seară scurte, rochii casual, elegante, pe care nu le vei întâlni nicăieri altundeva. Marile magazine fashion din România sunt ok dar nu pentru femeile care caută rochia perfectă. Rochia perfectă înseamnă în primul rând unicitate și sunt de părere că vei reuși să găsești rochii pe gustul tău în micile buticuri și magazine de haine care s-au mutat online în ultimii ani.
  3. Ai grijă la materiale și la lucrătură. Calitatea rochiei este din nou, un aspect foarte important. Indiferent că discutăm despre rochii de seară scurte sau despre rochii casual, despre rochii pe care le cumperi cu ocazia unor evenimente importante din viața ta, materialul și modul în care sunt lucrate contează enorm. Fiind o rochie care tinde către perfecțiune, cu siguranță o să vrei să o porți de multe ori așa că mare atenție la acest aspect. Calitatea materialului este în strânsă legătură cu prețul, iar lucrătura cu reputația magazinului.
  4. Cumpără fix măsura ta. Foarte multe femei au o problemă cu silueta și fac o greșeală foarte mare atunci când își cumpără câte o rochie: o cumpără cu măsuri mai mici doar pentru că le place un anumit model. Evident, o rochie care nu corespunde măsurilor tale, indiferent care sunt acestea, nu va sta niciodată bine pe tine și drept urmare, nu va fi niciodată rochia perfectă. Cumpără întotdeauna fix măsura ta, dacă un magazin are o rochie ce-ți place dar nu corespunde la măsură, mai bine aștepți până aduce și măsura ta sau te orientezi către altceva, mai cauți.
  5. Nu uita de confort. Confortul este în strânsă legătură cu măsura și cu gradul de mulțumire apărut în urma unei achiziții. Trebuie să te simți confortabil atât fizic cât și mental atunci când porți o rochie. Dacă-ți cumperi o rochie doar pentru că arăți bine în ea sau doar pentru că e la modă, ori că e ceva unicat, din păcate, nu va fi rochia perfectă.

De unde poți cumpăra rochia perfectă?

După cum spuneam mai sus, ar fi o idee foarte bună dacă te-ai orienta către magazinele nișate dacă dorești rochii de seară scurte, elegante, casual, pentru evenimente oficiale precum nunți sau botezuri. Cu cât stai mai departe de magazinele mari cu atât ești mai aproape de o rochie unică pe care nu multe femei o vor mai avea în garderobă. Bakoto.ro este un bun exemplu de magazin de rochii perfecte. Mare atenție așadar la materiale, la mărime și nu în ultimul rând la confort, sunt puncte esențiale în vederea alegerii unei rochii perfecte.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here