Acasă Blog Îți dai seama cât de proști sunt românii când vezi că nici...

Îți dai seama cât de proști sunt românii când vezi că nici să scrie corect înjurăturile nu sunt în stare

357
0
proști

Odată cu apariția Facebook în România, am început și noi să vedem un pic mai clar cu cine împărțim aerul respirabil. Eu cel puțin mă declar scârbit de ceea ce văd zilnic pe această rețea de socializare. Există foarte, dar foarte mulți tineri de 14-30 de ani, care nu sunt în stare nici măcar să scrie înjurăturile corect, ce să mai zic de alte opinii exprimate prin anumite comentarii la anumite postări?

Sunt de părere că Facebook este oglinda societății, dacă pe net vor ieși în evidență oameni proști, așa este în mare majoritate societatea acelei țări. Din păcate la noi sunt mult prea mulți proști analfabeți care și-au făcut un obicei în a ieși în evidență pe net. Se înjură mult și incorect. Așa realizezi ce fel de oameni ai în jur. După ce că sunt proști, nici măcar nu stau în banca lor.

Mă gândesc de multe ori ce fel de societate vom avea peste 10 ani de exemplu, cine vor fii puțoii care azi înjură pe Facebook ca la ușa cortului fără cratimă și fără multe alte semne de punctuație specifice? Au sau vor avea drept de vot, cu cine vor vota ei mă întreb? Ce se va alege de țara asta din moment ce în marea ei majoritate pare a fi compusă din niște țărănoi needucați care nu sunt în stare nici măcar să înjure corect în limba română? Nu știu, mi-e groază să mă gândesc la asta.

Câtă lipsă de educație să ai bă, să nu fii în stare nici măcar să înjuri corect? E strigător la cer fraților. Facebook a devenit o rețea de socializare atât de toxică și acaparată de proști, încât în viitorul apropiat, voi renunța la contul meu, cel mai probabil.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here