Numărul celor care pleacă la muncă în Marea Britanie crește de la an la an. Este ceva destul de normal într-o țară în care nimeni nu are grija cetățeanului, nimeni nu are vreun plan bine pus la punct pentru a ridica oarecum nivelul de trai al clasei de jos. Cei care au ales calea străinătății nu regretă și nici nu ar avea de ce, nu au avut nimic de pierdut mai ales dacă s-au dus în Anglia, o țară în care politica imigranților nu a fost una atât de aspră precum restul Europei.

Ei bine, toți cei care au plecat la muncă în Anglia au obiceiul să mai trimită în țară din când în când diferite colete și s-au obișnuit să le pună pe la autobuz, pe la autocare, pe la microbuzele conduse de adevărați Zombi ai șoselelor, lucru ce din punctul meu de vedere nu este tocmai ok. Există servicii de coletărie special înființate în acest scop și cred că cei care au plecat la muncă în Anglia merită să știe despre ele, să știe care sunt avantajele lor. Un astfel de serviciu de transport pachete Anglia este oferit de cei de la EastLines și vom vedea în cele ce urmează cele mai importante 3 motive pentru care ar trebui să apelezi doar la ei în momentul în care ai ceva colete de trimis în țară.

3 motive să trimiți coletele din Anglia către România doar cu EastLines

  1. Au serviciu de livrare door to door. Cu alte cuvinte nu trebuie să te mai chinui să duci coletele la autobuz, autocar, microbuz, poștalion, la Nea Vasile care pleacă în concediu în țară și mai are un pic de loc în mașină, sau Dumnezeului știe ce mijloc ieftin cunoașteți pe acolo. Cei de la EastLines or să vină la tine acasă să ridice coletul și în România la fel, nu o să trebuiască să-și ia nimeni liber de la muncă pentru a ajunge la timp la autogară. Coletul va fi livrat la ușă în România de asemenea.
  2. Prețurile sunt foarte bune. Eu unul am rămas oarecum uimit. Am intrat la ei pe site la secțiunea „Cotație de Preț Lansare Comandă” și am calculat costul pentru un colet de 10 kilograme, cu o dimensiune de 100 x 100 x 50 cm. Păi 15.48 lire cu tot cu TVA mi se pare genial. Sunt 10 kilograme fraților. E un preț competitiv aș putea spune din moment ce se plătesc toate taxele.
  3. Coletele tale sunt în siguranță. Din moment ce primești factură și chitanță (lucru pe care nu-l primești de la microbuze și alți draci), cineva își asumă răspunderea pentru acele colete. Ele nu vor ajunge la destinație deteriorate, nu vor ajunge la destinație desfăcute pe la colț și furate cum se plânge lumea pe la microbuze și așa mai departe. Ești protejat ca și consumator.

Cum poți lua legătura cu cei de la East Lines

Dacă ai întrebări pentru ei, dacă vrei să lămurești anumite aspecte, poți lua legătura cu ei prin intermediul paginii Contact Eastlines de pe site-ul lor.  De precizat că ei efectuează și coletărie din România către Marea Britanie așa că dacă aveți copii sau părinți plecați la muncă în UK, puteți folosi acest serviciu pentru a le trimite anumite lucruri de care au nevoie.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here