Acasă Blog Să-ți găsești un job e un adevărat job

Să-ți găsești un job e un adevărat job

275
0
job

În România multă lume spune că a-ți găsi un loc de muncă este un adevărat calvar. Căutarea unui loc de muncă pare să fie un job în sine dar din păcate, acest „job” nu este luat în serios de o bună majoritate a celor care caută. Sunt de părere că în țara asta numai cine nu vrea nu găsește de muncă, mai ales în ultimii ani când piața muncii din România a rămas oarecum descoperită pe toate fronturilor din cauza depopulării. Majoritatea tinerilor au ales să plece la muncă în străinătate, cot la cot cu mâna de lucru calificată. Ei bine, dacă vrei să-ți găsești un job în România, trebuie să iei căutarea în serios.

O bună parte a celor care sunt în căutarea unui loc de muncă în România merg pe zicala „Mă duc să caut de lucru, dă Doamne să nu găsesc” și automat oamenii se transformă în acele exemple anti sociale pe care le știm cu toții, în acei oameni pe care-i știm că-și caută de muncă de ani buni dar nu reușesc să găsească. Evident, ei sunt cei mai vocali în acest sens, ei sunt cei care dau vina pe Guvern, Primărie, Președinte pentru faptul că nu găsesc de muncă.

Fraților, dacă vreți să găsiți un loc de muncă trebuie să luați căutarea în serios, asta în primul rând. E foarte important să te implici, să te duci să bați la ușa companiilor în care ai avea impresia că te-ai integra și că ai putea să aduci plusvaloare prin munca prestată. Stai în fața oglinzii o zi întreagă, răspunde-ți în minte la întrebarea „Ce știu să fac?”. După ce o să îți analizezi un pic competențele o să vezi că nu îți va fi deloc dificil să găsești un loc de muncă de care să fii cât de cât mulțumit.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here