Foarte puțini sunt părinții responsabili și conștienți care transportă copiii ca la carte în mașină. Există și legi dar hei, cine să țină cont de ele într-o țară bananieră precum România în care nimeni nu pățește niciodată nimic, indiferent de legea încălcată?

Foarte mulți părinți aleg să transporte copii mici pe locul din față al autoturismului, fără scaun special, fără centură de siguranță și eu unul când văd chestia asta îmi pun o singură întrebare: cât de inconștient trebuie să fii să faci chestia asta?

Nu mai pun la socoteală idioții care-și pun copilul să țină de volanul autoturismului aflat în mers, ei ar trebui să rămână și fără permis și fără copil dacă autoritățile din țara asta și-ar face treaba…

Când văd un asemenea copil transportat ca pe un sac cu cartofi, pe scaunul din dreapta față al autoturismului fără nici un element de siguranță, îmi imaginez ce se întâmplă cu acel copil în momentul în care ar avea loc un accident de circulație. Vă dați și voi seama că ar zbura prin mașină ca mingea de ping-pong, ori ar ajunge pe caldarâm la zeci de metri distanță de locul accidentului.

Unii părinți sunt prea inconștienți ca să poată avea grijă de un copil, cel puțin din punctul meu de vedere. În România oricine poate să facă un copil și din păcate cei care devin părinți la vârste foarte fragede nu au un intelect, un nivel de inteligență prea dezvoltat.

Chiar nu ai cu să fii un părinte inteligent și să transporți copilul precum în imaginea de mai sus… Dar hei, să revenim cu picioarele pe pământ. Sau ce, aveți impresia că ceva se va schimba vreodată?

Nici vorbă… Poliția doarme-n bocanci…

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here