Acasă Blog 4 motive să-i dăruiești iubitei tale o pereche de pantofi Stiletto de...

4 motive să-i dăruiești iubitei tale o pereche de pantofi Stiletto de Paște

594
0
pantofi Stiletto

Pentru că Paștele se apropie cu pași rapizi și iepurașul începe să ciulească urechile la preferințele unora și altora, cred că e momentul perfect să cauți cadoul pentru iubita ta. Nu e nici prea devreme nici prea târziu dar ține cont că dacă vei întârzia, o să ai toate șansele să primești târziu comanda făcută online. Curierii vor începe să aibă întârzierile specifice.

Recomandarea mea pentru cei care doresc să facă o surpriză plăcută iubitelor sunt o pereche de pantofi Stiletto nud și veți vedea imediat de ce recomand așa ceva drept cadou pentru Paște.

4 motive să-i dăruiești iubitei tale o pereche de pantofi Stiletto de Paște

  1. Femeile iubesc încălțămintea. Nu există femeie care să spună „Mie nu-mi plac pantofii bej sau pantofii eleganți de seară”. Nu există așa ceva. Întotdeauna femeile or să dorească să aibă 100 de perechi în garderoba personală și sunt sigur că vei reuși să-ți faci iubita super fericită dacă vei alege să te transformi într-un iepuraș de Paște care aduce încălțăminte.
  2. Vremea se încălzește afară. Acești pantofi Stiletto sunt perfecți pentru o climă caldă. De fapt, am avut deja peste 22 de grade Celsius. S-a zis cu cizmele, s-a zis cu bocancii, cu adidașii sau ghetele. Este momentul pentru niște pantofi foarte lejeri și aerisiți iar acești Stiletto nud se încadrează perfect peisajului. Sunt niște pantofi destinați 100% sezonului de primăvară-vară.
  3. O ajuți să uite de complexe. Pantofii Stiletto au un toc destul de proeminent aș putea spune. Există multe fete în ziua de azi care sunt foarte complexate din cauza faptului că sunt foarte scunde, că au o înălțime sub 1.60. Ei bine, dacă cumva ai o iubită care nu e niciodată mulțumită de propria înălțime, o asemenea pereche de pantofi o vor face destul de fericită.
  4. Se pot purta cu aproape orice fel de ținută. Acești pantofi Stiletto nud se pot purta și cu rochii, cu blugi, există de fapt foarte puține restricții atunci când vine vorba despre acest tip de pantof. Trebuie să recunoaștem faptul că este un tip de încălțăminte care se bucură de foarte multe recomandări pe site-urile de specialitate. Puteți citi aici recomandări pantofi pentru femei și veți vedea că sunt în topul listei, motiv pentru care îi recomand și eu drept cadou de Paște.

Acestea sunt cele mai importante motive pentru care eu unul consider că cel mai potrivit cadou pentru iubita ta este o pereche de pantofi Stiletto nud. Trebuie să ții cont de câteva aspecte atunci când vei vrea să cumperi așa ceva precum numărul, adică ce mărime poartă la picior iubita ta și de asemenea, magazinul din care cumperi. Recomandarea mea este kalapod.ro, unul dintre cele mai serioase magazine de încălțăminte online. Sunt aproape singurii online care chiar au prețuri bune și oferă și calitate. De fapt, aș putea spune că sunt singurii care oferă o idee mai multă calitate față de prețul cerut ceea ce din punctul meu de vedere este mai mult decât ok.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here