După cum știm, cea mai ieftină soluție de încălzire pe timp de iarnă (și de producție a apei calde) rămâne centrala termică pe gaz. Vânzările pentru asemenea aparate aproape că s-au dublat în ultimii 5 ani, din pricina faptului că prețurile au scăzut destul de mult, puterea de cumpărare în România a crescut iar per total, acest dispozitiv a scăpat de pecetea „bau-baului” extraordinar de costisitor pentru că în urmă cu 10-15 ani, cine avea centrală termică acasă era considerat un om foarte potent din punct de vedere financiar, erau foarte scumpe centralele în trecut.

Ei bine, iată că vremurile s-au schimbat și în ziua de azi, o centrală termică în condensație precum ARISTON GENUS PREMIUM EVO 24 KW costă un pic peste 3000 de lei, ceea ce nu este extraordinar de mult ținând cont de faptul că salariul mediu în România este undeva pe la 2000 de lei net, bani în mână. O familie poate să cumpere una dacă face economii vreo 3-4 luni sau dacă face rate vreo 6 luni de zile. Despre această centrală termică ARISTON GENUS PREMIUM EVO 24 KW voi discuta și eu în cele ce urmează și veți vedea că există cel puțin 5 motive să cumperi una dacă cumva încă nu ai făcut pasul cel mare, dacă cumva încă nu ai trecut pe încălzirea centrală.

N.B. Ca să poți folosi această centrală termică trebuie să fii racordat la rețeaua de gaze naturale a orașului și să ai posibilitatea să scoți în exterior coșul de evacuare al gazelor arse.

4 motive să cumperi o centrală termică  ARISTON GENUS PREMIUM EVO 24 KW

  1. Costă puțin. 3000 de lei pentru o centrală termică de calibru nu este mult. Puteți găsi și mai ieftine, pe la 2500 dar nu or să fie Ariston. Din punctul meu de vedere, această marcă este una dintre cele mai bune de pe piață în domeniul încălzirii alternative de locuințe și cred că această centrală termică ARISTON GENUS EVO 24 are un preț mai mult decât corect pentru ce oferă.
  2. Este economă. Pentru că discutăm despre o centrală termică pe gaz în condensație, trebuie să știți că aceasta va consuma cu 35% mai puțin față de o centrală termică pe gaz normală. Datorită tehnologiei condensării, recuperarea energiei gazelor de ardere generează o creștere a puterii calorifice, precum şi obţinerea unei eficiențe termice superioara centralelor convenţionale.
  3. Este silențioasă. Chiar dacă aceasta poate să pară o cerință de fițe, nu este chiar așa. Dacă cei care stau la case nu sunt așa pretențioși în legătură cu acest aspect întrucât oricum centrala termică este amplasată la distanță mare de dormitoarele lor, pentru cei care locuiesc în apartamente lucrurile se schimbă. La apartament va fi întotdeauna nevoie de o centrală termică silențioasă iar această ARISTON GENUS PREMIUM EVO 24 KW are încorporat un amortizor de zgomot optimizat.
  4. Este ecologică. Deși nu pare, trebuie să știți că o bună parte a românilor sunt preocupați de mediul înconjurător. Această centrală termică ARISTON GENUS PREMIUM EVO 24 KW ce poate fi cumpărată de pe berluni.ro, este una mult mai prietenoasă cu mediul înconjurător. Acel principiu al condensării gazelor duce nu numai la un consum de combustibil cu până la 35% mai mic, dar reușește să reducă destul de mult și noxele.

Acestea sunt cele mai importante 4 motive pentru care eu unul recomand centrala termică ARISTON GENUS PREMIUM EVO 24 KW. Cu siguranță mai sunt și alte surprize plăcute legate de ea dar vă voi lăsa pe voi să le descoperiți în momentul în care veți începe să căutați soluția perfectă pentru încălzirea casei dumneavoastră.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here