Eu nu mi-am dorit niciodată să fiu un blogger de succes, dovadă stă drumul pe care l-am ales. Consider că bloggerii sunt genul de oameni care pot pune umărul destul de serios șa clădirea unei lumi superioare dar doar dacă-și doresc asta. Bloggerii pot să ajungă la oameni atât prin site-urile pe care le dețin cât și prin intermediul social media dar din nou, doar dacă-și doresc asta.

De fiecare dată când arunc o privire în blogosferă rămân cu un gust amar. Prea puțini sunt cei care „profită” de influența pe care o au pentru a clădi pozitivitate sau spirit civic sau caritate. Prea puțin se arată bunătatea și dorința de a face lumea un loc mai bun în blogosferă și problema e că sunt atât de multe de făcut, atât de mulți oameni care merită și trebuie ajutați…

Sunt de părere că fiecare blogger, mic sau mare trebuie să se implice în societate și să aducă plusvaloare, să creeze pozitivitate și să creeze în felul lui o lume mai bună. Cei care au influență ar trebui să promoveze campanii umanitare, cei care nu au reach ar trebui să se implice cu donații măcar. Nu vorbesc de bani mulți, fiecare cât poate.

Eu mă consider un blogger mic pentru că în acest moment, scopul meu nu este acela de a ajunge la oameni ci acela de a-mi crea un soi de business prin intermediul blogurilor. Deocamdată mi-a ieșit și din fericire, mai pot susține din când în când campanii de genul „Carnavalul Bradului de Crăciun”, organizat de Ion Roman Cristian aka Taxiul cu Bomboane. 1000 de lei nu sunt bani mulți dar sper să ajute măcar puțin acolo, sunt sigur că vor mai dona și alții.

Ce este Carnavalul Bradului de Crăciun și de ce am ales să donez pentru acest eveniment? Ei bine, Asociația Taxiul cu Bomboane reprezentată de Roman Ion Cristian alături de gașca lui cea veselă, vor lua cu asalt spitalele de pediatrie din București, în costumele lor viu colorate, începând cu data de 5 decembrie 2016. Cum să nu ajuți măcar cu bani niște oameni care vor să aducă zâmbete pe fețe copiilor bolnavi?

Dacă vreți să vă implicați și voi, aveți mai jos conturile în care puteți dona o sumă, orice sumă:

Asociația Taxiul cu Bomboane la CEC, sucursala Traian

IBAN: RO75CECEB30930RON4291146

Cont în lei.

Cred cu tărie că orice blogger și până la urmă orice persoană trebuie să se implice activ în clădirea unei lumi mai bune, în care măcar copiii să ducă o viață cât de cât normală. Despre bloggeri în mod special, repet, atât timp cât nu se implică în nimic caritabil, nu sunt demni de audiența sau de banii pe care-i fac cu ajutorul site-urilor respective.capture

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here