Viața la țară e destul de simplă: îți vine să te caci, sari în lanul de porumb, în curtea vecinului, în curtea ta, în mijlocul potecii dacă nu e nimeni pe uliță. Dacă ești aproape de țucalul propriu, îl folosești pe acela dacă nu cumva ai genul de budă poziționată strategic în fundul curții. De multe ori am crezut că budele din fudul curții sunt puse atât de departe de casă nu din cauza mirosului ci din cauza faptului că oamenii doreau să se călească, să se obișnuiască să se abțină cât mai mult.

Ei bine, să vă explic de unde vine ideea asta de articol, și mai ales de ce am ales să discut despre budă mai devreme. Am primit azi un colet și cum cei de la Fan Courier mă cunosc, ne-am înțeles ca orice colet care vine pe adresa mea să fie lăsat la sediu că vin eu și-l ridic.

Ei bine, pe drum, nu cu mult înaintea sediului Fan Courier din Severin, în jurul unei stații de autobuz, o bunică cu un copil de vreo 4-5 ani au ieșit în evidență… Nu chiar pe drum dar în văzul tuturor, la marginea unei parcări a unui complex comercial, cel mic trăgea o căcare în tihnă. Bunica lui, stătea cuminte cu hârtia igienică în mână și aștepta ca cel mic să termine.

Și totul în văzul lumii. Nu după un boschete, nu după un perete, nu pe câmp. Nu frate, în mijlocul străzii aproape. Acuma, eu cred că așa sunt unii obișnuiți, unde le vine, acolo să-și facă nevoile. Nu contează că în jur erau o tonă de magazine în care dacă intrau și dacă rugau frumos, cu siguranță vânzătoarele le-ar fi lăsat să folosească toaleta magazinului.

Nu contează că erau acolo o mulțime de construcții industriale și se puteau duce 10 metri după un perete sau o grămadă de boscheți pe un câmp la 50 de metri…

E incredibil ce minte pot să aibă unii. Evident, bunica  și-a șters nepoțelul la fund, a lăsat rahatul și hârtia pe stradă de parcă acolo era haznaua lor de la țară și au plecat… Unde s-a mai pomenit mă așa ceva? În ce țară se mai practică așa ceva? Ați văzut prin Paris copii care se cacă pe stradă? Sau pe la Londra? Sau pe la Barcelona poate…

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here