Astăzi mi-a picat fisa să adun fiecare fisă. Pe la noi pe la olteni, când spui că ți-a picat fisa înseamnă că ți-a venit o idee. Poate și-n restul țării, habar nu am. Pur și simplu mă macină curiozitatea câți bani las eu rest lună de lună pe unde mă duc (v-am zis că ce-i sub 1 leu las mereu rest de frică să nu mă trăsnească – dacă se pune furtuna și mă prinde cu metale în buzunar?), așa că începând de azi, strâng toți crăițarii ăștia de 50 și 10 bani. Pe data de 14 iulie voi trage linie și voi calcula tot ce-am strâns.

Ce am de gând să fac cu banii

Păi, am să-i donez. Nu știu cui, dar am o idee destul de interesantă. La final, pe 14 iulie voi merge cu ei să-i schimb pe undeva apoi voi merge în căutare de un homeless, un om al străzii care chiar are nevoie de ei. Acuma, dacă-i va da pe boască, nu-i treaba mea.

În plus, pentru fiecare comentariu care se va strânge la acest articol, voi mai pune de la mine câte 1 leu. Deci, 10 comentarii = 10 lei în plus pentru norocosul homeless.

Lasă un comentariu cu suma care crezi că se va strânge la final

Haideți să vedem, ce se poate întâmpla? Oare cât să las eu rest pe la magazine sau pe la Peco sau pe unde să mă mai duc? Dacă vreți să încercați să mă băgați în faliment, dați-vă cu părerea printr-un comentariu. Țin să precizez că merg aproape zilnic pe la Carrefour și nu e singurul loc în care fac cumpărături.

Dacă vreun blogger vrea să se alăture acestui proiect, să fie primit. Cu siguranță indiferent de oraș există oameni ai străzii care se vor bucura de niște bani.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

2 COMENTARII

  1. Presimt ca tu lasi cam multi bani rest pe unde te duci. Eu i-as da unei cauze, as cumpara carti pentru o scoala sau as face o surprinza vreunui batran care stiu ca isi duce greu zilele. Sa fiu cu inima mai impacata ca nu ii da pe bautura sau tigati.
    P.S. Eu strang monede de un ban (in principal la Kaufland se dau), am eu o doaga a mea. In general, cand se strang ceva leuti, ii cumpar sora-mii cate ceva. Doar sa nu ii arunc cum fac oamenii. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here