Marius Cucu va avea oroarea, pardon, onoarea, să primească bateria externă ADATA PV110, pe care am pus-o drept gaj la acest giveaway… Sună pompos și inexact, nu?

Ei bine, iată că planetele s-au aliniat și ca de obicei, cine avea nevoie mai puțin de o baterie externă, a câștigat-o :)))

Să felicităm așadar pe Marius Cucu, cel care a picat norocos la zar acum la final de lună mai, la început de vară și de ce nu, chiar de ziua copilului… Eh, Copilului, cucului, nu-i mare diferență.

Date tehnice extragere Giveaway luna mai – Câștigător Marius Cucu

  • au fost 30 de participanți diferiți, cu 43% mai mulți față de luna trecută. Am adunat toți comentatorii diferiți astfel încât să aibă toată lumea șanse egale. Știu că sunt câte unii care îmi comentează pe la fiecare articol, însă ei vor înțelege de ce am făcut treaba asta. Mie mi se pare mai ok așa.
  • Coloana din stânga din videoclipul cu extragerea este neagră. Așa am ascuns adresele de e-mail cu care s-a comentat. Nu ar fi fost ok să le las la vedere. Le-am făcut negre colorând căsuțele din Excel.

Vă mulțumesc tuturor pentru participare și pentru susținere, și la mulți ani vouă de 1 iunie. Că știu că aveți suflete de copii 🙂 O să revin zilele astea cu o nouă idee de Giveaway, specifică lunii Iunie, a copiilor și a jocurilor…

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here