Mi-am cumpărat mai de mult o baterie externă ADATA PV150 de care am fost și sunt foarte mulțumit în continuare. Evident, există și lucruri care mă enervează la acest dispozitiv, ca de exemplu faptul că are un singur por USB prin care poți încărca dispozitive. Au fost multe momentele în care am avut nevoie să încarc două dispozitive în același timp și… nu se poate cu ADATA PV150.

Astfel, am zis ca pentru giveaway să fac un pustiu de bine și să aleg un model de baterie externă care rectifică într-un fel lipsurile ADATA PV150 și care va avea o utilitate mai mare celui care va avea bafta să o câștige. De asemenea, ADATA PV110 are o capacitate asemănătoare dar două porturi USB prin care poți încărca două dispozitive în același timp, și are carcasa din aluminiu, ceea ce mi se pare super ok, că tot am criticat designul din plastic al ADATA PV150.

Ce trebuie să faci pentru a participa la Giveaway și a câștiga o baterie externă ADATA PV110

Nu trebuie să comentezi cu „particip”, știi probabil că urăsc genul acesta de concursuri lipsite de imaginație și creativitate. Ca să participi, tot ce trebuie să faci este să-mi lași un comentariu pe acest blog în perioada 1 mai – 31 mai. La orice articol. E modul în care răsplătesc cititorii mei, puțini la număr.  Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți pe data de 1 iunie, de ziua copilului. Dacă vrei, poți să-mi dai un follow pe Facebook, dar nu obligatoriu. M-ar ajuta.

Vă doresc mult succes și vă mulțumesc pentru susținere.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

13 COMENTARII

  1. Inspirată alegere! Mie cred că mi-ar folosi mult, mai ales că am reușit, în sfârșit, să pun un custom recovery pe telefon, urmează un ROM imediat, deci o să-l cam butonez. Doar că nu cred că am eu atât noroc încât să câștig două luni la rând. :)))

  2. Vad ca asta are ~10Ah, ma gandeam sa-mi iau ceva de genul asta pentru a extinde bateria la GoPro, n-as vrea sa fiu “legat” in nici un fel de motocicleta in caz de accident.
    Poti sa-mi spui te rog cam cate cicluri de incarcare a telefonului a suportat si de cati mAh ai bateria la telefon?

  3. bateria telefonului este de 2100 mAh și din păcate nu cred că-ți pot răspunde la întrebare. Nu cred că pot să socotesc corect de câte ori încarc telefonul din cei 10000 mAh întrucât folosesc bateria doar în mașină. O încarc o dată la 2 săptămâni, cam așa, având telefonul conectat zilnic la powerbank între o oră și două ore. De asemenea, nu cred că am încărcat vreodată de la 0 la 100%…

    Dar, din estimări, cred că poți încărca de 4 ori un telefon cu baterie de 2000mAh în primele 3 luni, apoi de 3 ori, de 2 ori, cu fiecare 3 luni care trece scazi uzura bateriei. Înțelegi ideea.. Oricum la cât costă (15euro), e destul de ok

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here