Cum isi bate joc Carrefour de clientii sai. OFERTA de Paste

Articolul care urmeaza se refera la zilele dinaintea Pastelui. Ca sa incepem cu inceputul, trebui spus ca pe la ora 22, pe data de 10 aprilie am fost si eu sa fac cateva cumparaturi. Avand un program destul de incarcat, nu imi permit sa ma duc in timpul zilei si sa stau la coada cate 2 ore. Stim cu totii ce cozi se fac in preajma sarbatorilor pe la casele hipermarketurilor. Romanii cumpara tone de alimente si dureaza ceva pana cand vanzatoarea scaneaza meticulos un carucior cu varf.

La raionul cu bauturi, vad cativa paleti de Pepsi la 2.25, la oferta. Pe moment, nu mi s-a parut nimic deosebit. Toate magazinele acestea se bazeaza pe vanzari monstruoase bazate pe “OFERTA” scris cu litere mari. Fiind si seara, procesam mai greu informatia. Am luat doua sticle caci erau la pachet si le-am pus in cos. Fac cativa pasi si dau sa plec spre alt raion, cand imi dau seama ca ceva nu este in regula. Ma uit inca o data la pret si mi se pare ceva ridicol: 14, 85 RON pentru 2 sticle, redus la 11,87. Oferta, ce sa mai… asta inseamna un pret per sticla de 7,45 lei intreg sau 5.93 lei la OFERTA.

Acuma, stai si ma intreb… De cand ma stiu, Pepsi e mai ieftin de cat Cola, Fanta, Sprite. O sticla de Cola la 2.5L este undeva la 5.5 lei. Ce naiba de OFERTA mai e si asta? Intr-un final mi-a picat fisa. In preajma sarbatorilor, Carrefour a decis sa umfle preturile cu pompa si sa jupoaie bietii clienti. De ce spun treaba asta? Pentru ca ma uit acum pe site-ul lor si vad aceeasi bautura fara nici o OFERTA la 8.99 lei, care este de fapt pretul normal. Cred ca toti amatorii de Pepsi stiu ca o sticla de 2.25 nu costa peste 4.5 lei nicaieri, numai la Carrefour la OFERTA se vinde cu 5.93. Nu conteaza ca e light sau nu, au acelasi pret.

Rusine managementului Carrefour pentru faza asta. Din punctul meu de vedere, cei care au facut aceasta mizerie ar merita concediati pe loc, insa suntem in Romania, tara in care teapa-i frate cu romanul. In Romania actuala, nimeni nu mai deschide afaceri in ideea de a vinde ceva corect, ci pentru a pacali, pentru a scoate maximum de profit in cel mai scurt timp.

2015-04-10 21.59.00 pepsi carrefour 2

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here