Ce este blogosfera?

Termenul de blogosfera este unul mai mult imaginar, blogosefra nu este palpabila, nu are greutate, miros, forma. Blogosfera reprezinta totalitatea bloggerilor care-si ocupa timpul cu aceasta… sa ii zicem pasiune pentru scris. Exista inca oameni in Romania carora le place sa scrie si sa citeasca desi in fiecare an, 70% din tineret pica examenul de bacalaureat.

Blogosfera reuneste oameni inteligenti, oameni care sunt capabili sa scrie corect si sa inteleaga un text. Blogosfera este un loc aparte pe care eu l-am descoperit in urma cu vreo 3 ani. Este o a doua realitate, una mai frumoasa de cat cea din viata de zi cu zi. Desi blogosfera este compusa tot din romani, pentru unii reprezinta un refugiu, pentru altii o modalitate de a face bani prin monetizarea blogului.

Pe cine adaposteste blogosfera? Pentru cine este un refugiu? De obicei, blogosfera adaposteste oamenii timizi, retrasi din viata sociala reala, adaposteste oameni care se tem sa spuna in realitate ceea ce gandesc cu adevarat in legatura cu viata personala sau cotidian. Blogosfera poate sa uneasca oameni care au trecut prin aceleasi greutati sau probleme, poate sa sfatuiasca, sa sprijine.

Blogosfera este locul in care capeti calitatea de content writer si poti sa traiest bine mersi departe de realitatea patronilor meschini si zgarciti din societatea reala. Poti sa iti faci prieteni in adevaratul sens al cuvantului si poti sa descoperi oameni care zilnic muta muntii din loc prin ambitie si optimism, oameni precum Zolty.

Blogosfera este inteleasa de fiecare blogger in felul lui si parerile difera de la persoana la persoana in functie de interes sau de trairi. Descoperiti blogosfera personal, si cu siguranta nu va veti mai putea despartii niciodata de ea.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here